HomeNEWSΗ Μαρία Καραγίαννη αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr

Η Μαρία Καραγίαννη αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr

Η Μαρία Καραγιάννη είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος. Την έχουμε δει να εργάζεται σε αρκετά μέσα. Όμως ένα ήταν το μέσο που μπορούμε να πούμε πως την μάγεψε από την πρώτη στιγμή. Μπορεί ο γραπτός λόγος και η τηλεοπτική επαφή να είναι δελεαστικοί αλλά για την Μαρία Καραγιάννη το ραδιόφωνο ήταν και  είναι πάθος.

Σε έχουμε σε άλλα μέσα το ραδιόφωνο πως ήρθε στην ζωή σου;

 

Το ραδιόφωνο πάντα ήταν στην ζωή μου. Με αυτό ξεκίνησα στα πρώτα μου βήματα στην δημοσιογραφία και φυσικά συνεχίζω να ασχολούμαι με αυτό μέχρι σήμερα. Το ραδιόφωνο έχει μια διαφορετική μαγεία επικοινωνείς διαφορετικά με το κοινό από οποιοδήποτε άλλο μέσο έχει υψηλές απαιτήσεις και απαιτεί για μένα μια νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση.

 

 Τι περιεχόμενο έχουν εκπομπές σου σε ποιες ώρες πρέπει να συντονιστούμε για να σε ακούσουμε;

 

Η εκπομπή μου celebrity on air και το περιεχόμενο τους είναι ακριβώς αυτό που καθορίζεται από τον τίτλο. Έχει λαμπερές παρουσίες και ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και μπορείτε να με ακούτε κάθε Δευτέρα-Πέμπτη-Σάββατο 18.00-20.00μ.μ.

Γιατί επέλεξες το Music Way Radio.com και όχι κάποιο ραδιόφωνο που εκπέμπει στα Fm;

 

Πιστεύω ότι όλα έχουν την ιδία δυναμική και φυσικά το musicwayradio.com δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα fm επίσης μπορώ να επικοινωνώ με τους ακροατές σε όλα τα μήκη και πλατύ της γης κάτι που δεν γίνεται στα fm.

 

Η εκπομπή σου σε τι κοινό απευθύνεται συνήθως;

 

Σε κάθε ηλικία που αγαπά το καλό ελληνικό τραγούδι.

 

 Είναι δύσκολη η προετοιμασία μιας εκπομπής;

Κάθε εκπομπή θέλει το χρόνο της για την σωστή προετοιμασία εξαρτάται πάντα από την εκπομπή, την δομή, τη θεματολογία, καλεσμένο. Αλλά σε κάθε περίπτωση μια εκπομπή θέλει τον κατάλληλο χρόνο.

Οι ακροατές του σταθμού επικοινωνούν μαζί σου κατά την διάρκεια της εκπομπής;

 

Ναι φυσικά οι ακροατές του musicwayradio επικοινωνούν με τους παραγωγούς κατά την διάρκεια της εκπομπής και έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις και το θαυμασμό τους στους καλεσμένους που φιλοξενούνται στις εκπομπές.

 

Σε βρίσκουμε ερωτευμένη;

 

Είμαι στην καλύτερη φάση  της ζωής μου. Είμαι ερωτευμένη με ότι κάνω και το musicwayradio.com Ως διευθύντρια επικοινωνίας και δημ.σχέσεων του σταθμού έχω βάλει τον πήχη ψηλά άρα αν δεν υπάρχει έρωτας σε αυτό που κάνεις δεν μπορείς να πετύχεις

Τι εύχεσαι να φέρει το 2016 τόσο σε εσένα όσο και στους ακροατές σου;

 

Εύχομαι στους ακροατές καλή χρόνια χρόνια πολλά και καλά  ποιότητα στις σχέσεις και τις ζωές τους, με χιούμορ στις δύσκολες στιγμές, με δύναμη απέναντι στις αντιξοότητες και κέφι για ακόμα καλύτερες στιγμές ζωής.

Μα πάνω από όλα υγεία, σωματική, πνευματική, ψυχική. Αγάπη στον συνάνθρωπο όσο για  μένα η καλυτέρα για εμάς στο musicwayradio εύχομαι Υγεία, Αισιοδοξία, ΔΥΝΑΜΗ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και φυσικά πολλές πολλές επιτυχίες

Διαβαστε επισης

loading...