Home NEWS Η Megas Yeeros στο Νιάρχος για το 2ο Επιστημονικό συνέδριο «Το Μarketing στην ΕστίασηΣ

Η Megas Yeeros στο Νιάρχος για το 2ο Επιστημονικό συνέδριο «Το Μarketing στην ΕστίασηΣ

0
495

Η Megas Yeeros, η νούμερο 1 παραγωγός γύρου στον κόσμο, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το επιστημονικό συνέδριο, με τίτλο «Το Μarketing στην Εστίαση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 12 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

 

Βασικός άξονας του συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών. Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, Νικόλαος Λούστας, ο Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB Hellas, ο Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros, Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Megas Yeeros,Νικόλαος Λούστας, δήλωσε: «Είναι τιμή για εμάς διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου για δεύτερη χρονιά. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους συνεργάτες μας το όραμα μας να γίνει ο γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η εταιρεία μας παράγει τα εκλεκτότερα προϊόντα κρέατος που κυκλοφορούν στην αγορά, ακολουθώντας τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και υγιεινής. Για μας, η κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δεν αποτελεί απλά σκοπό αλλά γενεσιουργό αιτία της εξέλιξης μας».

 

Ποια είναι η Mega Yeeros;

 

Η Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’ όλα γνώση.

 

Στο Συνέδριο θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.megasyeeros.gr