HomeNEWSΗ Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε το “Happy birthday” στον Γιάννη Πλούταρχο!

Η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε το “Happy birthday” στον Γιάννη Πλούταρχο!

 

 Σε δυναμικούς ρυθμούς κινούνται οι βραδιές στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στα καλύτερά τους.

 

 

 

Οι μεγάλες επιτυχίες τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους και η χαρισματική τους επικοινωνία με το κοινό εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη και καθιστούν την κάθε βραδιά ξεχωριστή. Τη δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα, οι Kings.

 

 

Το βράδυ της Παρασκευής στο Posidonio διασκέδασε η Μαριάννα Τουμασάτου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου. Στην παρέα τους ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Ηρώ Λούπη. Η παρέα χαιρέτησε ένθερμα τόσο τον Γιάννη Πλούταρχο όσο και την Πέγκυ Ζήνα. Όλοι τους διασκέδασαν με την ψυχή τους.

 

 

 

Το βράδυ του Σαββάτου η ΠέγκυΖήνα έκανε μια έκπληξη στον ΓιάννηΠλούταρχο. Η Ζήνα εμφανίστηκε στη σκηνή με μια τούρτα και τραγουδώντας το γενέθλιο τραγούδι στον Γιάννη Πλούταρχο.

 

 

Με συγκίνηση την ευχαρίστησε κι αργότερα δέχθηκε τις ευχές των συντελεστών του προγράμματος, των φίλων, θαυμαστών και παρευρισκομένων καθώς και των μελών του φαν κλαμπ Yannis Ploutarchos official.

 

 

 

Η καλλιτεχνική δυναμική του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα είναι γεγονός. Τόσο ο Πλούταρχος όσο και η Ζήνα γίνονται ένα με τον κόσμο, που τραγουδά παρέα τους ενώ τα ντουέτα τους καθηλώνουν το κοινό.

 

 

Οι δε Kings με την απίστευτη ενέργειά τους δημιουργούν ενθουσιώδη ατμόσφαιρα με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά τους. Tο νέο τραγούδι των Kings « Όσο θα λείπεις», που συμμετέχει oΓιάννης Πλούταρχος έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube.

 

 

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι μια καλλιτεχνική αποκάλυψη.

 

 

 

Οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

 

 

Για τις εορτές το Posidonio λειτουργεί:

 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου

Κυριακή  25 Δεκεμβρίου

 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Κυριακή 1 Ιανουαρίου

 

 

 

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035 

 

Διαβαστε επισης

loading...