HomeNEWSΗ ταυτότητα των δραστών που αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες

Η ταυτότητα των δραστών που αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες

 

Αναγνωρίστηκαν όπως σας ενημερώσαμε και λίγο πριν οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ο λόγος για τους αδελφούς Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι οι οποίοι μάλιστα ήταν κάτοικοι Βρυξελλών. Και οι δύο ήταν γνωστοί στις αρχές για ποινικά αδικήματα σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTBF.  

Ο Χαλίντ, με ψεύτικο όνομα, είχε νοικιάσει διαμέρισμα στη συνοικία Φόρεστ της βελγικής πρωτεύουσας όπου οι αρχές σκότωσαν έναν ένοπλο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη εβδομάδα. Μετά από την επιχείρηση αυτή μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους εντοπίστηκε, καθώς και  ένα όπλο και ένα αποτύπωμα του βασικού υπόπτου των επιθέσεων του Παρισιού Σαλάχ Αμπντεσλάμ ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από τη βελγική αστυνομία. Το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο των δραστών μέχρι χθες ωστόσο δεν αφορούσε την τρομοκρατία

Ο νέος τρόπος “διαμαρτυρίας” – Έλληνες άνεργοι φωτογραφίζονται γυμνοί!

Ο τρίτος από τους δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ο οποίος συνεχίζει να διαφεύγει είναι ο Ναζίμ Λαχράουι, 25 ετών. 

Το DNA του Λαχράουι βρέθηκε σε σπίτια που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, και ταξίδεψε τον Σεπτέμβριο με τον συλληφθέντα Σάλαχ Αμπντεσλάμ.

Διαβαστε επισης

loading...