HomeNEWSΤο ηχηρό αισιόδοξο μήνυμα Spiegel: "Η Ελλάδα μπορεί να θριαμβεύσει γιατί έχει...

Το ηχηρό αισιόδοξο μήνυμα Spiegel: “Η Ελλάδα μπορεί να θριαμβεύσει γιατί έχει κυβέρνηση αποφασισμένη για όλα”

Ο Wolfgang Munchau, σήμερα μέσα από το άρθρο του, αφήνει να εννοηθεί πως η στρατηγική που έχει ακολουθήσει έως τώρα η Ελλάδα, ενδέχεται να την ακολουθήσει στη νίκη. Το πρόγραμμα διαπραγμάτευσης είναι ιδανικό για να επιβραβευτούν οι κόποι της. Ο αρθρογράφος στέκεται κατά του Σόιμπλε, καθώς “αυτό που πίστευαν κάποιοι” δε συνέβη και η τακτική του Βαρουφάκη αποδείχθηκε κερδοφόρα. Επιπλέον, οι κεντρικές τράπεζες έχουν 100 δις άνοιγμα στην Ελλάδα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την γενικότερη οικονομική καταστροφή, αν αποχωρήσει η χώρα μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Με όλα τα παραπάνω, γίνεται σαφές πως η Ελλάδα θα αποβεί νικήτρια κι όχι μόνο αυτό! Θα καταφέρει μάλιστα, να κουρέψει το χρέος της, θέτοντας το ζήτημα αυτό στο τραπέζι. Τέλος, ο ίδιος προβλέπει πως “η συμφωνία θα εμπεριέχει και δέσμευση για ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους”, παρότι στο Βερολίνο ξορκίζουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Το Spiegel με αυτό τον τρόπο προετοιμάζει τους αντιφρονούντες βουλευτές της συγκυβέρνησης για ένα τέτοιο τοπίο.

ΠΗΓΗ: http://newsnea.gr/νεα/βόμβα-απο-το-spiegel-η-ελλάδα-μπορει-να-θριαμβεύσει-γιατί-έχει-κυβερνηση-αποφασισμένη-για-όλα

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Την έκραξε όλο το Facebook: Η σοκαριστική ανάρτηση εγκύου – Δείτε τί γράφει για το παιδί της (PHOTO)

 

H στιγμή που ο Μητρόπουλος αποκάλεσε τον Παπαδάκη «Αυτιά» – Η αντίδραση του δημοσιογράφου!

Διαβαστε επισης

loading...