HomeNEWSIL BARRETTO: Το καλοκαίρι έφτασε και ο απόλυτος διαγωνισμός iphone 6 είναι...

IL BARRETTO: Το καλοκαίρι έφτασε και ο απόλυτος διαγωνισμός iphone 6 είναι ΕΔΩ!

Η TERRABLUE – εταιρία ιδιοκτησίας του Σωτήρη Χρόνη – βρίσκεται πίσω από την αλυσίδα των Ιταλικών café-restaurant IL BARRETTO.

Όλα ξεκίνησαν το 2008 με το πρώτο Il Barretto στο Εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Σήμερα, και χάρη στην ενθουσιώδη υποστήριξη των πελατών του, η οικογένεια του Il Barretto έχει μεγαλώσει, συνεχίζει όμως να διατηρεί τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο πάθος για την ποιότητα των προϊόντων και της εξυπηρέτησης που παρέχει.

Τρία καταστήματα Il Barretto λειτουργούν σήμερα στην Αθήνα, στα εμπορικά κέντρα Golden Hall, McArthur Glen και River West . Σας υποδέχονται με θέρμη, διαθέτοντας όλα τα ίδια εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Η ποιότητα είναι συνώνυμο του Il Barretto.

Είτε θέλετε να χαλαρώσετε πίνοντας ένα φλιτζάνι φρεσκοκομμένου καφέ ή δοκιμάζοντας μία από τις απέραντες επιλογές τσαγιού που διαθέτουμε, είτε προτιμάτε να απολαύσετε αυθεντική ιταλική κουζίνα, τα Il Barretto είναι στη διάθεσή σας

 



Διαγωνισμός Il Barretto με δώρο iPhone 6 Gold !

Το καλοκαίρι έφτασε και το IL BARRETTO πραγματοποιεί ένα μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους φίλους και επισκέπτες των καταστημάτων του.

Ένα iPhone 6 Gold μπορεί να γίνει δικό σας κάνοντας like στην σελίδα μας στο facebook και επιλέγοντας το link διαγωνισμοί ή μπορείτε να συνδεθείτε με το wifi του καταστήματος και ακολουθώντας τις οδηγίες να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Μην ξεχάσετε να έχετε την απόδειξη αγοράς από το IL BARRETTO.

 

Με την συμπλήρωση των στοιχείων αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του facebook και συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19/06/2015.

 

Όσες φορές συμμετέχετε τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να είστε εσείς Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.

 

Υποβολή συμμετοχών έως και τις 15/06/15

Συμπληρώστε τη φόρμα για να συμμετέχετε με ένα κλικ ΕΔΩ

Διαβαστε επισης

loading...