Home NEWS Λευτέρης Πανταζής – Hayko συναντιούνται στον Ελληνικό Κόσμο την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Λευτέρης Πανταζής – Hayko συναντιούνται στον Ελληνικό Κόσμο την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

0
325

Δύο κόσμοι, δύο λαοί, που η φιλία τους αντέχει στο πέρασμα των αιώνων.

Ο πολιτισμός, η θρησκεία, οι παραδόσεις αλλά και ο κοινός πόνος, οι διωγμοί, οι γενοκτονίες ενώνουν τις δύο χώρες συναισθηματικά και ορίζουν ιστορικά την παράλληλη πορεία τους.

Ελλάδα και Αρμενία θα έρθουν κοντά μέσα από τη μουσική συνάντηση δύο σημαντικών καλλιτεχνών τους του Λευτέρη Πανταζή και του Hayko, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο τραγουδιστής με 45 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και περισσότερα από 4 εκατομμύρια πωλήσεις, αποτέλεσε για ολόκληρες γενιές τον εμβληματικό καλλιτέχνη που έγινε συνώνυμο της ελληνικής διασκέδασης.

Σε μια δική του ιδέα, θα βρεθεί στη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου με τον Spitakci Hayko, τον Αρμένιο τραγουδιστή που κάνει διεθνή καριέρα σε Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Με 174 εκατομμύρια προβολές στο YouTube o Hayko ξεχώρισε με το παγκόσμιο hit «MΙ GΝΑ», ένα τραγούδι που έχει κατακλύσει τον πλανήτη με τις διασκευές του ενώ και στην χώρα μας ξεχώρισε η ελληνική του εκδοχή.

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν σημαντικές στιγμές από την καριέρα τους αλλά και από τη μουσική παράδοση των χωρών τους. 

Μια μουσική συνύπαρξη που υπόσχεται  να συγκινήσει, να ψυχαγωγήσει, να θυμίσει, και να μας παρασύρει με τη δύναμη της μουσικής σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και ελπίδας.

 

Προπώληση viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/ellinikos-kosmos-theatron/sinaulia-leuteri-pantazi-hayko/

Χορηγοί Επικοινωνίας

Rise Tv  Music 89,2  SPORtime  Ζούγκλ@  Tralala.gr KoitaMagazine GovaStileto