HomeNEWSΛίγο πριν φύγει το 2016… 5 «άκυρα» πράγματα που μάθαμε μέσα στην...

Λίγο πριν φύγει το 2016… 5 «άκυρα» πράγματα που μάθαμε μέσα στην χρονιά!

Το έτος που φεύγει ήταν για πολλούς καταραμένο, αφού μας επιφύλαξε εκπλήξεις άλλες κακές άλλες καλές, από την εκλογή Trump και το Brexit έως τους καταστροφικούς σεισμούς στην Ιταλία και των θάνατο τόσων διάσημων αλλά και άσημων.

 

Μέσα σε όλα, χαμένα κάπου στην μετάφραση που λένε, είτε μέσω εκπομπών, είτε μέσω ειδήσεων, είτε στο ξεκάρφωτο, αποκομίσαμε και διάφορες άχρηστες πληροφορίες, για πράγματα που ούτε μας πέρναγαν από το μυαλό ότι συνέβησαν. Για παράδειγμα:

 

Το Βέλγιο έφτιαξε τον πρώτο αγωγό μπύρας μήκους δύο μιλίων.

 

Από την σειρά για την ζωή του Εσκομπάρ, μάθαμε ότι έκαψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε μία νύχτα, ώστε να μαγειρέψει και να ζεστάνει την κόρη του.

 

Μάθαμε νέα κοινωνική ομάδα που ακούει στο όνομα «millennials». Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι με το τι ακριβώς μάθαμε για αυτούς, είναι ότι το 40% των millennials λένε ότι δεν τρώνε δημητριακά το πρωινό διότι μετά πρέπει να πλύνουν το πιάτο και το κουτάλι τους..

 

Ο καρχαρίας της Γροιλανδίας ζει για περίπου 272 χρόνια ενώ μπορεί να φτάσει έως και τα 512 χρόνια ζωής καθιστώντας τον το μακροβιότερο σπονδυλωτό στον κόσμο.

 

Αλλά και κάτι που δεν φαινόταν με τίποτα, και μας έριξε από τα σύννεφα όπως όταν μάθαμε ότι οι Kim Cattrall και Sarah Jessica Parker μισιόντουσαν θανάσιμα… Οι Mythbusters Adam Savage και Jamie Hyneman ποτέ δεν συμπαθούσαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον…

 

Ε ποτέ!

 

Ποια ήταν και είναι προφανώς η πιο πολύτιμη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έχει πoυληθεί ποτέ;

Διαβαστε επισης

loading...