HomeNEWSΜαγικές βραδιές με τον Νίκο Βέρτη στο Ακρωτήρι real live clubbing

Μαγικές βραδιές με τον Νίκο Βέρτη στο Ακρωτήρι real live clubbing

Το Ακρωτήρι real live clubbing ξεκίνησε το καλοκαιρινό του ταξίδι το Σάββατο 30 Μαΐου και ο Νίκος Βέρτης υποδέχθηκε 3.000 (!) πιστούς θαυμαστές του στην πρεμιέρα. Η κοσμοσυρροή είχαν σαν αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές έξω από το Ακρωτήρι θυμίζοντας σε όλους άλλες, πιο ξέγνοιαστες, εποχές.

Ο Νίκος Βέρτης φρόντισε να τους «απογειώσει», με ένα μοναδικό πρόγραμμα – θέαμα, αντίστοιχο του οποίου δεν έχει ξαναυπάρξει, δίνοντας μια νέα διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση!

Και κάπως έτσι, τα social media πήραν φωτιά, με τις φωτογραφίες στο instagram και τα video στο facebook να γίνονται viral από όλους όσους ζούσαν μια απίθανη νύχτα και ήθελαν να τη μοιραστούν.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live πρόγραμμα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και μια προσεγμένη παραγωγή -υπό την προσωπική του επιμέλεια σε κάθε λεπτομέρεια- τόσο στην ποιότητα του ήχου όσο και στον σχεδιασμό των φώτων. Ένα λευκό τεραστίων διαστάσεων και πολλών επιπέδων stage, μια οθόνη προβολής από 200 τ.μ. τούλι και πάνω από 100 ρομποτικά φώτα δημιουργούν μια μοναδικά εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Με τον Νίκο Βουρλιώτη και τη Ράνια Κωστάκη να εναλλάσσονται στα decks ξεσηκώνοντας τον κόσμο, το υπέροχο μπαλέτο και ένα ακροβατικό θέαμα που κόβει την ανάσα είναι μερικά από τα στοιχεία – εκπλήξεις του μοναδικού θεάματος που απολαύσαμε στο Ακρωτήρι real live clubbing.

Ο Νίκος Βέρτης, με τις αγαπημένες επιτυχίες του, την εντυπωσιακή του παρουσία, τον εκπληκτικό τρόπο να ερμηνεύει δίνοντας ψυχή στα τραγούδια του, αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό χάρισε για ακόμη μια φορά μια νύχτα απόλυτης διασκέδασης και έδωσε την υπόσχεση πως θα απογειώσει το φετινό καλοκαίρι και τα βράδια μας δίπλα στο κύμα.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ακρωτήρι real live clubbing

Διαβαστε επισης

loading...