HomeNEWSΜακιγιάζ για ένα ραντεβού ή ένα ρομαντικό δείπνο

Μακιγιάζ για ένα ραντεβού ή ένα ρομαντικό δείπνο

Τι νόμιζες αγαπημένη αναγνώστρια του Athenstimeout.gr θα σε αφήναμε μόνη σε τέτοια στιγμή; Προς Θεού είμαστε δίπλα σου και αυτήν την φορά.Είναι το πρώτο σας ραντεβού δεν ξέρεις τι να βάλεις πως να φτιάξεις τα μαλλιά σου, πως θα είναι το βάψιμο σου; Ψάξαμε και βρήκαμε ένα make up που θα λατρέψεις. Με την βοήθεια της Carli Bybel θα γίνεις ακαταμάχητη.

 

Για αρχή πρέπει να προσέξεις τα κοψίματα και τις γωνίες που θα κάνεις στο πρόσωπο σου.Καθώς επίσης και τα σημεία που θα φωτίσεις.

 

 

Στην πορεία φτιάξε το σχήμα τον φρυδιών σου με κάποια μάσκαρα φρυδιών ή μολύβι φρυδιών.

 

 

Στην συνέχεια επέλεξε μια ροζ σκιά απαλή όπου θα τοποθετήσεις στο πάνω βλέφαρο. Μέτα με μια μπρονζε σκιά και Θα την απλώσεις  στην εξωτερική γωνία σαν μπανάνα ή σαν το αγγλικό γράμμα “C” .Για να μην πασαλειφτείς στην γωνία θα μπορούσες να βάλεις και ένα κομματάκι ζιλοτέιπ για να την σωστή γωνία. Έπειτα θα χειριστείς λίγη μαύρη σκιά στο εσωτερικό της γωνίας σου, για να δώσεις βάθος στο βλέμμα σου, μετά θα κάνεις μια λεπτή γραμμή eyeliner κοντά στις βλεφαρίδες σου και θα τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου.Το αποτέλεσμα θα είναι ένα βλέμμα που μαγνητίζει.

Φρόνησε να μην  φορτώσεις με υπερβολικό χρώμα τα χείλη σου και επέλεξε ένα πιο nude χρώμα (απαλή απόχρωση).

Σε αυτό το look θα ταίριαζε μια χαλαρή ρομαντική μπούκλα. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε  και το ραντεβού σου να πάει τέλεια  

Διαβαστε επισης

loading...