Home NEWS Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο συνέδριο ECAMS 2015 με εισηγήτρια την Ελληνίδα Δρ. Φατσέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο συνέδριο ECAMS 2015 με εισηγήτρια την Ελληνίδα Δρ. Φατσέα

0
150

 

Στην Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε στις 02/10-03/10 το παγκόσμιο συνέδριο κοσμητικής ιατρικής & χειρουργικής ECAMS “European College of Aesthetic Μedicine & Surgery”.

Στο ECAMS συμμετέχουν διάσημοι πλαστικοί χειρουργοί από όλο τον κόσμο όπως ο Dr. Peter M. Prendegrast (President ECAMS), Dr. Malcolm Paul και Dr. Alfredo Hoyos, οι οποίοι ενημερώνονται και ενημερώνουν για την αρτιότητα και την επιτυχία όλων των νέων μεθόδων που κυριαρχούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο συμμετείχε ως ομιλήτρια η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος του ABH – Medical Group, η οποία ήταν επίσημη προσκεκλημένη του ECAMS. Ο τίτλος της ομιλίας της Δρ. Φατσέα ήταν “Safe lifting and rejuvenation with absorbable injectable sutures”. (Ασφαλές lifting και αναζωογόνηση με απορροφήσιμα ενέσιμα νήματα).

Η ομιλία της Δρ. Φατσέα αφορούσε τη θεραπεία με τα απορροφήσιμα νήματα καθώς και κάποιες από τις συνδυαζόμενες μη επεμβατικές θεραπείες που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του προσώπου κάθε γυναίκας. Συμπληρωματικά εξήγησε γιατί τα νήματα αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες και ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής. http://bit.ly/1juiRkp

Η Δρ. Φατσέα, εξειδικευμένη στην ιατρική αισθητική, στις εφαρμογές laser και στις θεραπείες αντιγήρανσης αναφέρθηκε επίσης στις τεχνικές τοποθέτησης νημάτων και για ποιους ασθενείς ενδείκνυται. Παρουσίασε περιστατικά εφαρμογών, έδωσε tips και ολοκλήρωσε την ομιλία της παρουσιάζοντας τα είδη νημάτων που υπάρχουν σήμερα.

Η Δρ Φατσέα είναι η επιστημονική υπεύθυνη του Δερματολογικού Τμήματος του ABH Medical Group, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δερματολόγους του κέντρου.

Για περισότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ABH Medical Group: http://abh-medicalgroup.com/

Επικοινωνία info@abh-medicalgroup.com

Σχετικά με τo ABH Medical Group

Το ABH MEDICAL GROUP είναι ένα ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών στην αιχμή της επιστήμης. Μέσα σε σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800m² παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας. Σημείο αναφοράς του Κέντρου είναι ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τις συνεργασίες του ABH – Medical Group με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Ιδρυτής του ABH Medical Group είναι ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Πλαστικός Χειρουργός.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα μας http://abh-medicalgroup.com/