HomeNEWSΝέα δημοσκόπηση! Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 3,5 μονάδες

Νέα δημοσκόπηση! Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 3,5 μονάδες

Στις 3,5 μονάδες στην πρόθεση ψήφου δίνει η Pulse τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία. Διαβάστε αναλυτικά για τα υπόλοιπα κόμματα!

 

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28,5% και η ΝΔ 25%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη με 6,5%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, «Το Ποτάμι» με 5,5% επίσης, το ΚΚΕ με 5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5%. «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 5,5% των ερωτηθέντων. Το Λευκό/Άκυρο/Αποχή εμφανίζει ποσοστό 6,5%, ενώ 8,5% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι ή δεν απάντησαν.

 

Βγήκαν τα ψαλίδια στην φόρα! Σύγκρουση κοπτοραπτικής μεταξύ Γαβαλά και Κωστέτσου!

 

Στην ερώτηση «ποιόν από τους επόμενους δύο, θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 36% και τον Αλέξη Τσίπρα το 29%, ενώ το 32% απαντάει «κανέναν από τους δύο». Ένα 3% δεν απάντησε.

 

Σε ερώτημα για την παράσταση νίκης («αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσετε, ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα έβγαινε πρώτο») το 61% απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το 27% η ΝΔ, και 4% άλλο κόμμα.

 

Δείτε επίσης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άβα Γαλανοπούλου!

 

Σιγά που δεν θα γινόταν… Επίθεση #65465465 από την Ντέπυ Γκολεμά προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

Διαβαστε επισης

loading...