HomeNEWSΟ Barrice αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr μας αποκαλύπτει το καινούργιο του...

Ο Barrice αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr μας αποκαλύπτει το καινούργιο του τραγούδι και τα σχέδια του!

Ένας ταλαντούχος νέος, μουσικός παραγωγός, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής επιστρέφει δυναμικά «Απ΄το πουθενά» στα μουσικά δρώμενα. Μας υποδέχθηκε στο εγκάρδια στο studio « Final Sound Studios» και μας παραχώρησε μια συνέντευξη που θα απολαύσετε όλοι σας.

 

 

 

Σε βρίσκουμε σε καινούργια δισκογραφική εταιρία με ολοκαίνουργιο κομμάτι και video clip. Μίλησε μας για αυτήν την συνεργασία…

 

 

 

Η Spider Music είναι η νέα μου εταιρία και βρίσκομαι εκεί μερικούς μήνες. Το τραγούδι λέγεται «Απ’το πουθενά» ,η παραγωγή, η μουσική και οι στίχοι είναι δικοί μου. Είναι μια «φάση» που πέρασα  στην ζωή μου περιμένοντας να έρθει ο έρωτας «Απ’το πουθενά» και την αποτύπωσα με έναν ρεαλιστικό θα έλεγα τρόπο στο video clip που έχει κυκλοφορήσει. Ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει όπως και εγώ, που το ακούω κάθε μέρα.

 

 

 

 

Τώρα που λέμε «Απ΄το πουθενά». Περίμενες ότι θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο, μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετό καιρό να κυκλοφορήσω single. Αρκετός κόσμος περίμενε να ακούσει κάτι από εμένα. Οπότε θεωρώ  λογικό εν μέρει, αυτόν τον πρώτο ενθουσιασμό και θα ήθελα να συνεχιστεί όλο αυτό. Σαν το χαμόγελο που είναι μεταδοτικό, να μεταδοθεί  σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται σε όλη την  Ελλάδα και να το αγαπήσει.

 

 

 

 

Παράλληλά βλέπουμε ότι συνεργάζεσαι και με άλλους καλλιτέχνες. Πρόσφατα έκανες την παραγωγή στο νέο τραγούδι του Jimmy Gian πρώην μέλλους των Boys and Noise.

 

Ασχολούμαι με τη μουσική παραγωγή  εδώ και αρκετό καιρό, με διάφορους συνεργάτες. Τώρα κάναμε αυτή τη συνεργασία με τους REC ,που έχουν γράψει το κομμάτι  «Έρωτας είναι» του Jimmy Gian. Αλλά γενικότερα έχω κάνει αρκετές παραγωγές με το Λευτέρη Πανταζή, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, τη Josephine, Snik και πολλούς άλλους  καλλιτέχνες.

 

 

 

Σε έχουμε δει στην Eurovision και τώρα βρισκόμαστε στις μέρες που διοργανώνεται, πως σου φαίνεται το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει;

 

 

 

 

Είναι ένα ευχάριστο τραγούδι, για την ακρίβεια, χθες το  άκουσα ξανά και μπορώ να πω ότι ταιριάζει στην  Demy, έχει πολύ καλή φωνή και προφορά στα Αγγλικά, οπότε μου αρέσει. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν ταιριάζει στην Ελλάδα γενικότερα. Δεν  μπορώ να πάρω πολύ θέση  μιας και αν θυμάσαι το δικό μου τραγούδι με τίτλο «Έλα» είχε πολύ έντονο το Ελληνικό στοιχείο.  Αν κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν ,θα δούμε ότι  τα τραγούδια από την χώρα μας, πάντοτε προάγουν κάποιο μουσικό στοιχείο της Ελλάδας. Δεν είδα κάτι τέτοιο σε αυτό το κομμάτι οπότε δε ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει. Εύχομαι τα καλύτερα!

 

 

 

 

 

Εσένα από την άλλη σε είδαμε σε μια εντυπωσιακή ερμηνεία και δυναμική σκηνική παρουσία, όταν μας εκπροσώπησες στην Eurovision.Ποια είναι τα συναισθήματα  σου από εκείνη την εμπειρία; 

 

 

 

 

Ήταν ένα σχολείο όλο αυτό, για ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα. Το να βρεθείς ξαφνικά  σε 10 εκπομπές και να δώσεις 30 συνεντεύξεις σε ένα διάστημα 30 ημερών  είναι πολύ σημαντικό. Τα εφόδια που πήρα και η εμπειρία που απέκτησα  ,με έκαναν να ωριμάσω πολύ γρήγορα και να καταλάβω τι ρόλο παίζουν τα Media.Από την άλλη ήταν απολαυστικό γιατί ήμουν ο εαυτός μου, όπως πάντα δηλαδή. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή αρχή.

 

 

 

 

Χειρίζεσαι τα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης;

 

 

 

 

Ναι, φυσικά σε καθημερινή βάση. Υπάρχει ένα κοινό που είναι όλο και αυξανόμενο και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, που με  στηρίζουν όπως έχει φανεί από την καινούργια μου κυκλοφορία «Απ’το πουθενά».

                                                       

 

 

 

 

Τι μουσικά ακούσματα είχες μικρός; Γιατί βλέπουμε ότι τώρα χειρίζεσαι αρκετά στοιχεία από την Urban και αρκετά άλλα είδη.

 

 

 

Από μικρός άκουγα πολύ κλασσική μουσική και πιάνο, λόγω της μητέρας μου που είναι καθηγήτρια μουσικής .Τα ακούσματα μου  ήταν τέτοια για καιρό. Δεν είχα επαφή  με την μουσική για διάφορους λόγους, αλλά στο σχολείο είχα φτιάξει μια rock μπάντα. Αργότερα παράλληλα με την μπάντα δούλεψα ως Dj, ήρθα σε άμεση επαφή με κόσμο,  άκουγα Hip – Hop, RNB, γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με την Urban κουλτούρα. Δεν θα ήθελα να σου πω ψέματα, ο Michael Jackson ήταν σταθμός για αρκετά παιδιά για να ξεκινήσουν να αναλύουν τη μουσική. Για πολλά χρόνια άκουγα ξένη μουσική. Δεν μου άρεσε το επίπεδο παραγωγής στην Ελλάδα. Στην πορεία άρχισα να ακούω Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μελίνα Κανά μέχρι Χάρη Κωστόπουλο.   Βρήκα τα στοιχεία  που μου άρεσαν και προσπαθώ να τα εντάξω  στην δική μου δουλεία, όπως φαίνεται και στα singles μου « Ζήτημα ζωής και θανάτου» και «Απ΄το πουθενά» που είναι crossover από διάφορα είδη μουσικής, και απευθύνονται στη νεολαία. Κάθε μέρα ακούω καινούργια μουσική.

Διαβαστε επισης

loading...