HomeNEWSΟ Πάγκαλος επανέρχεται χαρακτηρίζοντας εθνικοσοσιαλιστή τον υπουργό Παιδείας!

Ο Πάγκαλος επανέρχεται χαρακτηρίζοντας εθνικοσοσιαλιστή τον υπουργό Παιδείας!

Σε μία ακόμα καυστική δήλωση προέβη ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την συζήτηση περί αριστείας και πρότυπων σχολείων. Δεν παρελειψε βέβαια να αναφερθεί και στην κατάσταση της οικονομίας.

Σήμερα το μεσημέρι τα αποκαλυπτήρια για τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision 

«Πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα… εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες», είπε μεταξύ άλλων.

«Ο πραγματικός αριστερός θέλει την αριστεία. Ο Μπαλτάς είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου… Είναι η νοοτροπία τους τέτοια ό,τι δεν καταλαβαίνουν το εξαφανίζουν, ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία» τόνισε  μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κατακρίνοντας παράλληλα την κατάργηση της αριστείας και των πρότυπων – πειραματικών σχολείων από το ΠΑΣΟΚ το ’81.

«Το κράτος άρχισε ήδη να μην πληρώνει θα φτάσουμε τέλη Μαρτίου, που το κράτος δεν θα μπορεί όντως να πληρώσει και ‘τότε θα γίνει το ‘έλα να δεις. Οδεύουμε στην κατάσταση να μην πληρώσουμε τους δανειστές μιλάμε για χρεοκοπία και για δραχμή, θα πρόκειται για ιστορική καταστροφή» σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, με αφορμή σχόλια κύκλων του ΥΠΟΙΚ.

Διαβάστε επίσης:

Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο το απόλυτο iPhone 6 

Η ζήλια της Μαγγίρα και ο τσακωμός της με τον Θέμο Αναστασιάδη…-ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβαστε επισης

loading...