Home NEWS Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιορτάζει μια επιτυχημένη δεκαετία στο χώρο της μόδας συντροφιά με την premium vodka CÎROC!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιορτάζει μια επιτυχημένη δεκαετία στο χώρο της μόδας συντροφιά με την premium vodka CÎROC!

0
347

 Η εκλεκτή vodka CÎROC που είναι συνυφασμένη με μοναδικές εορταστικές περιστάσεις και έχει συνδεθεί με τα πιο hot happenings της παγκόσμιας fashion σκηνής, συνόδευσε μοναδικά την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της καλοκαιρινής και χειμερινής συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη, προσδίδοντας στη γιορτινή βραδιά τη λάμψη που της αρμόζει.

 

 

ciroc_x_stelios_koudounaris.jpg

 

 

 

Σε ένα υπέροχο event που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μάϊου, και φιλοξένησε για πρώτη φορά ο χώρος του πρώην εργοστασίου Τσαούσογλου στην οδό Πειραιώς 260, εκλεκτοί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη τα 10 χρόνια εξέχουσας παρουσίας του στη fashion σκηνή της χώρας και απόλαυσαν τις σχεδιαστικές δημιουργίες του για το καλοκαίρι του ’18 και το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 18-19. Δημιουργίες που θέτουν στο επίκεντρο τη γυναίκα που είναι επιλεκτική και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή και τις δικές της προσωπικές επιτυχίες. 

 

 

ciroc_x_stelios_koudounaris_1_0.jpg

 

 

ciroc_x_stelios_koudounaris_ciroc_dress_4.jpg

 

 

 

ciroc_x_stelios_koudounaris_ciroc_bag_1.jpg

 

 

Η CÎROC™ πιστή στα ραντεβού της με τη μόδα, συνόδευσε τη βραδιά με μοναδικά welcome και after party serves. H βραδιά ξεκίνησε με το signature “The Ciroc Stone” serve με λικέρ βατόμουρο και κόκκινα σταφύλια, εμπνευσμένο από την πενταπλή απόσταξη της βότκας CÎROC™ και τα κομψά χαρακτηριστικά της, και ολοκληρώθηκε στο μοναδικό after party με 2 ξεχωριστά CÎROC™ cocktails που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά: το “STELIOS KOUDOUNARIS 10y MARTINI” με λικέρ βατόμουρο και χυμό ανανά και το “THE CIROC CRYSTAL” με λικέρ elderflower και δενδρολίβανο. 

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή του, η οποία κορυφώθηκε με 3 μοναδικές bespoke CÎROC™ αέρινες δημιουργίες που αποτύπωσαν το χαρακτηριστικό ζαφειρένιο μπλε χρώμα της CÎROC™ αναδεικνύοντας το ξεχωριστό στυλ και τη λάμψη που αντιπροσωπεύει! 

 

Τη σκυτάλη πήρε η χειμερινή συλλογή STELIOS KOUDOUNARIS FALL WINTER 2018-19 με πράσινα αυτοκρατορικά βελούδα, κόκκινα δερμάτινα οικολογικά σύνολα, μεγάλα γκρι-λευκά καρώ συνδυασμένα με αυστηρά κλειστά μπούστα και μαύρα πλεκτά που ορίζουν τη θεατρικότητα της εποχής αλλά και μεταλλικά βραδινά φορέματα που προσδίδουν έναν glam χαρακτήρα. Η συλλογή κατέκτησε το κοινό που για πρώτη φορά βρέθηκε σε ένα τέτοιο contradictory χώρο-τυπικό δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’70, ενώ iconic τσάντες εμπνευσμένες από το blue dot που κοσμεί τη φιάλη της εκλεκτής βότκας CÎROC™ κέρδισαν τις εντυπώσεις. 

 

 

Τη βραδιά πλαισίωσαν με την παρουσία τους η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Νικολέττα Ράλλη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Σπύρο Σαμοίλη, η Σάσα Σταμάτη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Πετρουλάκη και πολλοί άλλοι επώνυμοι της ελληνικής lifestyle και επιχειρηματικής σκηνής. Κοντά στη CÎROC™ βρέθηκαν η lifestyle blogger Έλενα Γαλύφα, το καταξιωμένο διεθνές μοντέλο Steve Milatos και το γνωστό μοντέλο και fashion it girl που συμμετείχε στο τηλεοπτικό show My Style Rocks Υβόννη Ντόστα

 

 

ciroc_x_stelios_koudounaris_the_ciroc_stone_cocktail.jpg

 

 

Παράλληλα, οι υπέροχες καλοντυμένες επώνυμες παρουσίες της εγχώριας lifestyle σκηνής είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εντυπωσιακά μακιγιάζ που αναδείκνυαν τον εορταστικό χαρακτήρα της βραδιάς στο make up corner της CÎROC™ αλλά και να φωτογραφηθούν στο πρωτότυπο photo booth που είχε στηθεί στο χώρο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η CÎROC™ γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες.

 

#CIROCVODKA

 

#ONARRIVAL 

 

Σχετικά με τη Diageo Hellas

 

Η Diageo είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».

 

Σχετικά με τη CÎROC 

 

Η CÎROC είναι μία πραγματικά μοντέρνα βότκα, που ξεχωρίζει με τη μοναδική της γεύση και στυλ, και ταιριάζει σε κάθε κοκτέιλ και περίσταση. H CÎROC εκπέμπει την αυτοπεποίθηση του να ζεις στο τώρα με το να παρευρίσκεται σε όλα τα κοσμικά happenings μόδας, μουσικής και μοναδικών στιγμών και γεγονότων. Σε αντίθεση με τις περισσότερες βότκες που παρασκευάζονται από δημητριακά, η CÎROC™ αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια από τον Master Distiller Jean-Sebastien Robicquet στο ιστορικό αποστακτήριο Distillerie de Chevanceaux στο γαλλικό Νότο. Ο αφοσιωμένος Robicquet δημιούργησε το 2003 μια εξευγενισμένη premium βότκα με φρουτώδη γεύση που είναι γεμάτη ζωντάνια. Απαλή και παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη, η CÎROC™ έχει την απόλυτα εξαιρετική γεύση και ποιότητα που αντικατοπτρίζει την απόλαυση της ζωής σε κάθε μπουκάλι.