HomeNEWSΟ υφυπουργός, το τραγούδι, και η λατρεία για τον Ρέμο και την...

Ο υφυπουργός, το τραγούδι, και η λατρεία για τον Ρέμο και την Πάολα!-ΦΩΤΟ

Μπορεί να κατείχε υπεύθυνη θέση σε κυβερνητικό σχήμα του πρόσφατου παρελθόντος, και να καθόταν στα βουλευτικά έδρανα, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει σήμερα να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, την μουσική.

Ο λόγος για τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Αηδόνη, ο οποίος, μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο του project που είναι μελοποιημένα ποιήματα του Βάσου Λυσσαρίδη.

«Η Αννα Νταλάρα όταν ήμασταν συνεργάτες στη Βουλή, με παρότρυνε συνεχώς να εξωτερικεύω αυτό που έχω μέσα μου»,σημείωσε σε συνέντευξή του στο «Secret» ο Χρήστος Αηδόνης.

Ο πρώην βουλευτής δείχνει να έχει και κάποιες “αδυναμίες” από τον χώρο του τραγουδιού, καθώς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Ρέμο και έχει συνδέσει τα τραγούδια του με την σχέση του με την σύζυγό του..  «Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, μια μεγάλη φωνή» μάλιστα δήλωσε ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αντώνη Ρέμο, το οποίο θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει στον τραγουδιστή.

,

Τέλος έπλεξε το εγκώμιο της Πάολα, «Αυτό το μέταλλο που βγάζει η φωνή της δεν υπάρχει. Το συναντάς σπάνια σε τραγουδιστές»,δήλωσε, παραδεχόμενος οτι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.

Aν είχες την επιλογή τι θα διάλεγες; Αδυνάτισμα ή σεξ;

Αυτό για την μπύρα το ξέρατε;

Διαβαστε επισης

loading...