HomeNEWSOι λόγοι για τους οποίους της αρέσει το πρωκτικό σεξ και ας...

Oι λόγοι για τους οποίους της αρέσει το πρωκτικό σεξ και ας μην το παραδέχεται

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να θεωρούν το πρωκτικό σεξ μεγάλο ταμπού παρόλο που γνωρίζουν πως οι σύντροφοί τους το θέλουν διακαώς είναι πολλοί. Το θέμα είναι πως όλο αυτό είναι παράλογο αν σκεφτεί κανείς πως όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι γυναίκες το απολαμβάνουν περισσότερο από τους άντρες. Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Γιατί;

Ο πόνος είναι αφροδισιακός. Ειδικά αν ο παρτενέρ το κατέχει το άθλημα ο σωματικός πόνος γίνεται η απόλυτη ευχαρίστηση. Έπειτα ακόμα και  η πιο δυναμική γυναίκα του κόσμου, στο σεξ θέλει να νιώθει πως κάποιος άλλος είναι πάνω από αυτή. Η αίσθηση της κυριαρχίας λοιπόν είναι σημαντικός παράγοντας. Στο πρωκτικό σεξ η γυναίκα  δίνει τον έλεγχο στον άντρα και τον  αφήνει να λειτουργήσει όπως ακριβώς θέλει πάνω της.

Για τη γυναίκα το πρωκτικό σεξ θα είναι πάντα κάτι πρωτόγνωρο. Ναι μεν αισθάνεται μέσα της αλλά όχι με τον τρόπο που έχει συνηθίσει.  Δύσκολα μια γυναίκα θα πετύχει οpγασμό, πράγμα που σημαίνει πως ο λόγος για τον οποίο το επιλέγει είναι για να πετύχει μια άλλου είδους απόλαυση που κατά κύριο λόγο οφείλεται στη διέγερση διαφορετικών σημείων του κορμιού της. Δεν είναι συνηθισμένη σ’ αυτό, την ιντριγκάρει και της εξασφαλίζει άλλου είδους συγκινήσεις.

Έτσι σε αυτό το σημείο καταφέρνει  αυτόματα και  «σπάει» ένα ταμπού που κρατά πολλές γυναίκες από το να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη διείσδυση με τον παρτενέρ τους. Και μόνο στην ιδέα ότι παραβαίνει του κανόνες και κάνει κάτι που από πολλούς θεωρείται απαγορευμένο και βρώμικο εξιτάρει τη φαντασία της. 

Έτσι γνωρίζοντας καλά πως ο σύντροφος το θέλει ακόμα πιο πολύ, τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα να τον δει να χαίρεται την πράξη. 

Μην φοβάστε, δοκιμάστε το!

Πηγή; wifinews.gr

Διαβαστε επισης

loading...