Home NEWS Το Οινόραμα 2018 η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα 10-12 Μαρτίου!

Το Οινόραμα 2018 η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα 10-12 Μαρτίου!

0
397

Οινοπαραγωγοί από κάθε γωνιά της χώρας, 350 οινοποιεία, περίπου 2.000 διαφορετικά κρασιά, εκπρόσωποι όλων των ονομασιών προέλευσης και των ελληνικών ποικιλιών, νέες κυκλοφορίες, σημαντικές διεθνείς ετικέτες. Το Οινόραμα φέτος διεξάγεται 10-12 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο και είναι πολλοί αυτοί που ήδη…γυαλίζουν τα δοκιμαστικά τους ποτήρια. Μιλάμε με τον Ντίνο Στεργίδη, της διοργανώτριας εταιρείας Vinetum, γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή. 

 

 

Το Οινόραμα ανοίγει και φέτος τις πόρτες του σε μερικές επιλεγμένες εταιρείες αμπελοοινικού εξοπλισμού που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους το ελληνικό κρασί (Οινοτεχνία). Η παρουσία αυτή σε κεντρικόο σημείο της έκθεσης εμπλουτίζει το Οινόραμα και δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου να κάνουν ουσιαστικές επαφές με οινοποιούς – εκθέτες, αλλά́ και με τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. 

 

Εκτός από τους πολλούς χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, επαγγελματίες (ανάμεσά τους και δεκάδες ξένοι) και οινόφιλους καταναλωτές, στο Οινόραμα αναμένονται και φέτος δεκάδες αγοραστές οίνων και οινοχόοι από σημαντικές οινικές αγορές του εξωτερικού, όπως αυτοί που ήρθαν στο Οινόραμα 2018 με την Enterprise Greece, από Ιαπωνία, Κορέα και Αγγλία. 

 

 

Εκτός των τειχών της έκθεσης και για την ακόμα μεγαλύτερη διάχυση του επώνυμου, ελληνικού κρασιού, το Οινόραμα επαναλαμβάνει για τρίτη φορά την εβδομάδα οίνου Athens Wine Week. Φέτος, η εβδομάδα αυτή θα ακολουθήσει την έκθεση, δηλαδή 12 με 18 Μαρτίου 2018, με αφετηρία το ίδιο το Οινόραμα. Δεκάδες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστή το κρασί θα οργανωθούν στην πρωτεύουσα, φέρνοντας στο προσκήνιο τα καλύτερα ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά και τους δημιουργούς τους.

 

 

 

355422.jpg

 

 

Η επανάληψη της επιτυχημένης σειράς εκδηλώσεων των τελευταίων διοργανώσεων της έκθεσης, με στόχο να προσελκυσθεί και να ικανοποιηθεί ευρύ φάσμα κοινού, από τον οινόφιλο καταναλωτή μέχρι τον εξειδικευμένο αγοραστή του εξωτερικού, θα επιβεβαιώσει και φέτος πως το Οινόραμα αποτελεί ετήσιο ορόσημο για εκθέτες και επισκέπτες:

 

Discover Greek Wines: Η “Πλατεία Γευσιγνωσίας”

Οινικές Απκαλύψεις 

Ελλοινικό Εστιατόριο 

Τα Ελαιόλαδα των Οινοποιών

 

 

Σαββατοκύριακο για καταναλωτές και επαγγελματίες, 10:00-19:00 

Δευτέρα μόνο για επαγγελματίες, 10:00-18:00

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.