Home NEWS Όλα τα “βρόμικα” μυστικά του ανδρικού αυνανισμού – Πόσα από αυτά γνωρίζετε;

Όλα τα “βρόμικα” μυστικά του ανδρικού αυνανισμού – Πόσα από αυτά γνωρίζετε;

0
108

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν καμία γυναίκα δεν έχει καμία απορία σχετικά με το τι σκέφτονται οι άντρες για το σεξ, όπως άλλωστε και το αντίθετο.

Εγχώρια μοντελοτραγουδίστρια μας δείχνει σε full frontal τα μεγαλειώδη προσόντα της!

Ο Φρανκ Κόμπολα από το Cosmopolitan.gr αναλαμβάνει να λύσει κάθε απορία των γυναικών και να περιγράψει την «ιερή» αυτή διαδικασία που ιντριγκάρει κάθε άνδρα.

Είστε έτοιμοι;

Δεν το προγραμματίζουμε

Τις περισσότερες, αν όχι όλες, φορές το κόνσεπτ αυνανισμός ξεκινάει γιατί βαριόμαστε και δεν έχουμε τι να κάνουμε ή γιατί ακουμπάμε ασυναίσθητα το πέος μας με το χέρι ενώ χαζεύουμε στο Instagram και λέμε «Δεν βαριέσαι, ας το κάνω».

Κάνουμε πολύ χαλαροί και άνετοι ζάπινγκ σε κανάλια με πορνό σαν να βλέπαμε κανονικά τηλεόραση

Το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιος όγκος πορνό στο ίντερνετ μας αγχώνει γιατί σκεφτόμαστε πως το επόμενο βίντεο θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο σέξι από αυτό που ήδη βλέπουμε. Βέβαια συνήθως καταλήγουμε να βλέπουμε την ταινία που έχουμε δει τις περισσότερες φορές ή τη σκηνή που ξέρουμε σίγουρα ότι θα μας κάνει να τελειώσουμε.

Παγώνουμε κάθε φορά που ακούμε κάποιον εξωτερικό θόρυβο

Αυτό μας έχει μείνει απωθημένο από τότε που δεν μπορούσαμε να δούμε άνετοι στο σαλόνι μας ταινίες πορνό. Κάθε άντρας μόλις ακούσει ένα “κρακ” θα κάνει την κίνηση να κρύψει το laptop/ tablet/ κινητό. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Προσπαθούμε να αποφασίσουμε με ποιο χέρι θα χειριζόμαστε το mouse και με ποιο θα αυνανιζόμαστε

 Αυτό αποτελεί πρόβλημα κυρίως για όσους χρειάζονται οπτικά ερεθίσματα –ναι, προφανώς δεν βλέπουν όλοι πορνό- για να έρθουν σε στύση. Αν π.χ είσαι δεξιόχειρας και αποφασίσεις να κάνεις κλικ με το αριστερό χέρι περνάς δύσκολες στιγμές, γιατί σου παίρνει ώρα να πετύχεις το σωστό εικονίδιο και έτσι ποιος ξέρει τι μπορεί να καταλήξεις να βλέπεις.

Τσεκάρουμε πολλές φορές την ένταση του βίντεο ή αν έχουν μπει σωστά τα ακουστικά στη συσκευή

Δεν έχει σημασία αν μένουμε μόνοι μας ή με συγκάτοικο/ κοπέλα. Δεν θέλουμε να καταλάβει κανείς τι κάνουμε και για αυτό περνάμε τουλάχιστον 10 λεπτά τσεκάροντας αν όλα είναι οκ για να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας.

Απλώνουμε το χέρι να πιάσουμε τα χαρτομάντηλα και φτου… δεν είναι εκεί

Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές που έχουμε είναι τρεις. Α) Να τελειώσουμε στο χέρι μας προσεκτικά για να μην λερωθούμε, β) να σκουπιστούμε στο μποξεράκι ή ό,τι άλλο έχουμε κοντά μας και γ) yolo δεν μας νοιάζει τι θα γίνει. Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι άντρες χρησιμοποιούμε το χέρι μας, αλλά και πάλι δεν υπάρχει κάποια έρευνα που να στηρίζει την άποψή μου.

Διαγράφουμε το ιστορικό από τον browser

Προφανώς δεν θέλουμε να δει κανείς όλα τα περίεργα link που εντοπίσαμε όταν ψάξαμε το όνομα αυτή της porn star που μας αρέσει.

Πηγή: Koolnews