HomeNEWSΌταν αυτός που θέλεις κολασμένα, θέλει κάτι χαλαρό...

Όταν αυτός που θέλεις κολασμένα, θέλει κάτι χαλαρό…

Αν είστε από τους τυχερούς που δεν έχουν ακούσει τη φράση “Θέλω κάτι πιο χαλαρό” , τότε ελάχιστα μπορείτε να καταλάβετε την έκρηξη συναισθημάτων του ατόμου που το έχει ακούσει….

 

Όταν θέλεις τον άλλο κολασμένα , και δε πρόκειται για έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση, αλλά τον έχεις δίπλα σου τότε θέλεις και ζητάς όλο και περισσότερα.

 

Να αφιερώνετε ο ένας στον άλλο περισσότερο χρόνο, να κάνετε τις βόλτες σας, να βλέπετε ταινίες, ή απλά να κάθεστε μαζί σε ένα δωμάτιο κάνοντας απλά ο ένας παρέα στον άλλο. Με λίγα λόγια, όταν θέλεις τον άλλο κολασμένα θέλεις να είστε officially ζευγάρι και να κάνετε όλα αυτά τα οποία ένα ζευγάρι κάνει. Οι 3 ώρες , 2 φορές την εβδομάδα δε σας φτάνουν και το ξέρετε.

 

Όταν όμως ο άλλος δε θέλει κάτι τέτοιο, υπάρχουν και τα ανάλογα σημάδια τα οποία εν γνώση σου αγνοείς, μέχρι να σου μιλήσε ξεκάθαρα. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η συζήτηση πέφτει στο τραπέζι και το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που δε θα ήθελες να ακούσεις; Tι κάνεις όταν ο άλλος σου λέει ξεκάθαρα ότι δε θέλει αυτό που θέλεις κι εσύ και ότι θέλει να το πάτε λίγο πιο χαλαρά;

 

Όταν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να θελήσει ίσως, σε κάποια στιγμή στο μέλλον αυτά που θέλεις και εσύ, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο σκούρα. 

 

Αφήνει μια πόρτα ανοιχτή και τότε φυσικά οι επιλογές σου είναι 2. Ή παρατάς τα όπλα και φεύγεις ή κάθεσαι και προσπαθείς να καταφέρεις αυτό που εσύ θες γιατί πολύ απλά το θες κολασμένα. Και αν είσαι τυχερός/τυχερή τότε μπορεί σύντομα η κατάσταση να αλλάξει προς το καλύτερο.

Οι πιο κακοντυμένες της εβδομάδας που πέρασε!

Σε περίπτωση όμως που δεν αφήνει κανένα πιθανό ενδεχόμενο να θελήσει κάτι που να πλησιάζει τα δικά σου θέλω, τότε πάλι έχεις 2 επιλογές. Ή φεύγεις ή κάθεσαι και προσπαθείς να θελήσεις εσύ αυτά που θέλεις και ο άλλος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 

 

Όταν ακούς τη λέξη “χαλαρά”, το έχεις στο μυαλό σου ως κάτι άσχημο και πολλές φορές υποτιμητικό. Όμως ίσως και να μην είναι τα πράγματα μαύρο/άσπρο. Μερικές φορές αρκεί μια παραπάνω προσπάθεια.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τι είδαμε στο Instagram των celebrities την εβδομάδα που πέρασε;

 

H Miley Cyrus ντύθηκε sexy ξωτικό και μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Διαβαστε επισης

loading...