HomeNEWSΌταν η Ελένη Τσολάκη άνοιξε το στόμα της για τον Παπανώτα

Όταν η Ελένη Τσολάκη άνοιξε το στόμα της για τον Παπανώτα

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, αναφέρθηκε στη σχέση της με το συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα:

«Θα μπορούσα να σου μιλάω πολλές ώρες για τον Δημήτρη. Τον γνώρισα στην Αθήνα και δεν περίμενα ποτέ ότι ενάμιση χρόνο μετά θα έχει αυτήν τη θέση στην καρδιά μου και τη ζωή μου. Είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης και πολύτιμος φίλος. Δεθήκαμε πολύ, με έχει στηρίξει γιατί στην Αθήνα δεν έχω ακόμη διαμορφωθεί φιλίες. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη, είναι ακομπλεξαριστος, είναι πηγαίος. Είμαι χαρούμενη που έχουμε αυτήν τη σχέση. Δεν μου αρέσει οι άνθρωποι να μου χαϊδεύουν τα αυτιά»

-Ποια είναι η σχέση σου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

«Είναι ένας ωραίος άνθρωπος και δοτικός συνεργάτης. Εμείς και πρέπει να σου πω ειλικρινά ότι έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη σχέση. Με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει πολύ. Είναι μια καλή φίλη. Είναι επαγγελματίας, είναι δουλευταρού και εμένα μου αρέσει αυτό, δεν επαναπαύεται»

-Με τον Κώστα Φραγκολιά είστε φίλοι από παλιά;

«Ναι. Με τον Κώστα είμαστε φίλοι, τον γνωρίζω αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε. Μοιάζουν πολύ οι χαρακτήρες μας. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με ήθος και μεγάλη όρεξη να δουλέψει και να εξελιχθεί. Είναι ένας καλός φίλος και νομίζω ότι ήταν το κομμάτι που συμπλήρωσε το παζλ των τεσσάρων.»

 

 

 

Μεγάλος διαγωνισμός: Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο μια εβδομάδα στα Dynasty Villas στην Λευκάδα!

Διαβαστε επισης

loading...