Home NEWS Πάρτε μία πρώτη γεύση από την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Σωτήρης Χρόνης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Il Barretto

Πάρτε μία πρώτη γεύση από την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Σωτήρης Χρόνης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Il Barretto

0
437

Το Il Barretto είναι ένα παλαιού στυλ Ιταλικό Καφέ στο οποίο μπορεί ο καθένας είτε να πάρει τον καφέ μαζί του είτε να καθίσει σε μία από τις 100 διαθέσιμες θέσεις του, εντός του Εμπορικού Κέντρου και να τον πιει απολαμβάνοντας το ατμοσφαιρικό σκηνικό. Η τεράστια ποικιλία Ιταλικού καφέ, τσαγιού και ποτού, συνοδεύεται και από έναν εξίσου ευρύ κατάλογο επιλογής φαγητού (menu) που περιλαμβάνει Panini, σαλάτες και επιδόρπια, όλα φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας παραδοσιακά Ιταλικά υλικά. Στο Il Barretto ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει από μία επίσης μεγάλη γκάμα Ιταλικών κρασιών, αφρώδη κρασιών και cocktails. Κάθε εβδομάδα, ο chef μας δημιουργεί διαφορετικές σαλάτες και Panini και είναι πάντα πρόθυμος να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία. Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Il Barretto αποτελεί το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την μέρα σας προσφέροντας ολόφρεσκα κρουασάν, κέικ και χυμούς για πρωινό.

O Σωτήρης Χρόνης ιδιοκτήτης των καταστημάτων Il Barretto μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Athenstimeout.gr και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της επιτυχίας του!