HomeNEWSΠοια γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα;

Ποια γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα;

Τα σκαλιά της εκκλησίας  ετοιμάζεται να ανέβει η οικοδέσποινα του Σαββατοκύριακου του High TV Γωγώ Γαρυφάλλου!

 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που τις είχαν χρεώσει άγνωστους για εκείνη έρωτες στο  παρελθόν.Όμως τώρα ήρθε η που η ίδια μας αποκάλυψε οτι τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται θα δεσμευτεί με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Στεφανόπουλο που προέρχεται απο τα σώματα ασφαλείας.

 

 

Ο Μιχάλης και η Γωγώ γνωρίζονται απο το καλοκαίρι του 2016 και η πρώτη επαφή ξεκίνησε τότε απο μία φιλική παρέα. Η τηλεπαρουσιάστρια δεν είχε εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε απο το φιλικό της περιβάλλον.Αντιθέτως ο όμορφος, νέος που την πολιορκούσε απο τότε μέχρι και σήμερα επιτέλους έλαβε για απάντηση το πολυπόθητο “ΝΑΙ”.Τα παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα και δηλώνουν full ερωτευμένα.Μπορεί η ιστορία των δύο νέων να ξεκίνησε με έντονους διαπληκτισμούς και καβγάδες,όμως η επιμονή και η υπομονή του Μιχάλη προς την Γωγώ την έκανε να απαρνηθεί την εργένικη ζωή της και να θέλει να δημιουργήσει την δική της οικογένεια μαζί του.

 

Εμείς  ομολογούμε οτι πρόκειται για ένα τεράστιο ζευγάρι σαν την Barbie και τον Κen.Εμείς απο την πλευρά μας τους ευχόμαστε καλά στέφανα και καλους απογώνους!

 

Διαβαστε επισης

loading...