HomeNEWSΠως αποχαιρέτησαν οι εγχώριοι επώνυμοι τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Πως αποχαιρέτησαν οι εγχώριοι επώνυμοι τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα αν και πολλοί ήταν αυτοί που το θεωρούσαν σίγουρο μόνο που η θεωρία και οι φόβοι τους.. επιβεβαιώθηκαν. Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που που έσπευσαν να πουν το δικό τους αντίο με ξεχωριστό τρόπο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου φοιτητή έγραψε μέσω του Instagram: «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος και τάφος στις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο, ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο γιατί; Όχι γιατί ήταν διαφορετικό, αλλά γιατί συνάντησε κακούς. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές».

Ο Πάνος Καλλίδης μέσω Twitter έγραψε: «Πραγματικά πολύ στενάχωρη η εξέλιξη με τον άτυχο Βαγγέλη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του και επιτέλους ας βρεθούν οι ένοχοι».

Το δικό της μήνυμα για τον αδικοχαμένο φοιτητή έστειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram και η Κλέλια Πανταζή.«Πόσο άδικο τέλος.. Πόσο κρίμα.. πόσο ντρέπομαι που στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να ευχηθούμε όλοι να μην υπάρξει άλλο θύμα bullying. Καλό ταξίδι.. Ας αναπαυτεί επιτέλους η ψυχούλα σου..».

Χαρακτηριστικό ήταν και το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα μέσω του facebook η οποία και είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξαφάνιση του φοιτητή. «Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στον θάνατο, δεν είναι δολοφόνοι; «Μα από την κόλαση μου, σου φωνάζω: Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω»(Γαλάτεια Καζαντζάκη). Βαγγέλη μου, την γαλήνη που έψαχνες, έπρεπε να την βρεις στην ζωή. Όχι τον θάνατο αγόρι μου.. Όχι έτσι ψυχή μου…».

Τέλος πολύ συγκινητικό ήταν και το μήνυμα της Νένας Χρονοπούλου στο facebook.. ένας επίλογος για μια ζωή που χάθηκε άδικα.. «Καλή σας ημέρα και καλή Κυριακή ,

Η Κυριακή αυτή δεν είναι καλή για τη μητέρα του Βαγγέλη, για καμία μητέρα που θα βρισκόταν στη θέση της δε θα ήταν, αλλά αν το σκεφτούμε καλύτερα όλοι μας είμαστε “υπεύθυνοι” για τη δραματική κατάληξη του παιδιού.Γιατί από το σπίτι μας ξεκινάνε όλα . . . από εμάς τους γονείς . . .Τα παιδιά μας πρέπει να μαθαίνουν την αγάπη. Τα παιδιά μας πρέπει να μαθαίνουν να σέβονται το διαφορετικό, τον ηλικιωμένο, το μικρότερο, το δάσκαλο, και ασφαλώς τους γονείς τους. Τα παιδιά μας πρέπει να δίνουν χέρι βοηθείας στον ανήμπορο. Τα παιδιά μας πρέπει να αγαπάνε το συνάνθρωπο και να μην τον πληγώνουν.Τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας . . . . ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ . . . Ας προσπαθήσουμε να μάθουμε την καρδιά των παιδιών μας να χτυπάει στον παλμό της αγάπης , της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς . . . για να μη θρηνήσουμε κι άλλα παιδιά σαν το Βαγγέλη . . . Καλό ταξίδι Βαγγέλη . . . ελπίζουμε από εκεί ψηλά να μας συγχωρέσεις . . . μια που εμείς δε μάθαμε να συγχωρούμε την ευαισθησία σου . . .».

Όπως και να έχει, ότι και να πουν επώνυμοι και ανώνυμοι η αλήθεια είναι μία είτε αυτοκτόνησε είτε όχι.. οι υπεύθυνοι είναι άλλοι για τον άδικο αυτό θάνατο. Δεν έπρεπε να είναι ο πρώτος αλλά μακάρι να είναι ο τελευταίος..

Διαβαστε επισης

loading...