Πώς σχολιάζει η Μαριάννα Τουμασάτου την επιστροφή της στην τηλεόραση;

0
13

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σε συνέντευξή της, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Τι συνέβη με την Έλλη Κοκκίνου, το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά; Ποιoς είναι ο λόγος που δεν πάει στην εκπομπή τους;

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική συνέντευξη:

-Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η Βέρα στο δεξί, επιστρέφεις στην τηλεόραση και πάλι με καθημερινή σειρά, με τους «Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1.

«Είναι εξαιρετικό το σενάριο και εξαιρετική η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Βασίλη Θωμόπουλο για πρώτη φορά. Όλοι οι συνεργάτες είναι υπέροχοι. Δεν είχα λόγους να αρνηθώ. Το παιδί μου έχει πια μεγαλώσει λίγο και μπορώ να λείψω κάποιες συγκεκριμένες ώρες από σπίτι μου. Προτάσεις είχα δεχτεί και τα προηγούμενα χρόνια -όχι πολλές-αλλά δεν μπορούσα-να συντονίσω τους χρόνους του παιδιού και ήθελα να είμαι κοντά του».

-Τι θυμάσαι έντονα από την τελευταία σου χρονιά στο σχολείο;

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από το σχολείο, παρόλο που δεν θα έλεγα πως ήμουν ιδιαίτερα καλή μαθήτρια. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός είχα μια δασκάλα, τη Γεωργία Χειλάκου, που με εμπιστεύτηκε να παίξω σε μία παράσταση και συγκεκριμένα, στο Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ, Μου έδωσε τον ρόλο της Άννας».

 

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε αυτό το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της!

Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Μπρούσκο”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here