HomeNEWSΠρόβα τζενεράλε για παν ενδεχόμενο που κάνει την βασίλισσα να φτύνει τον...

Πρόβα τζενεράλε για παν ενδεχόμενο που κάνει την βασίλισσα να φτύνει τον κόρφο της…

Σόνι και ντε να πέσει και άλλο θανατικό και μάλιστα βασιλικό.. Το τι δε πρόκειται να γίνει έτσι και το σενάριο βγει πραγματικό; Δεν λέγεται. Για αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει τις «προετοιμασίες» γιατί όπως και να το κάνουμε ο Χάρος διακρίσεις δεν κάνει ακόμα και αν είσαι γαλαζοαίματος.

 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα λοιπόν έχει κυκλοφορήσει ένα πλάνο με το τι ακριβώς θα συμβεί στην Αγγλία όταν θα μας αφήσει χρόνους η Ελισάβετ.  Εμείς προσπερνάμε τα πάντα και μένουμε στο κόστος κηδείας… Κάντε τα πάντα να την κρατήσετε εν ζωή αν είναι έτσι!

 

Το Business Insider δημοσιεύει ένα εκτενές ρεπορτάζ με όλα όσα θα συμβούν στη Βρετανία, όταν η 90χρονη σήμερα Βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει.

 

Το παλάτι έχει ετοιμάσει αναλυτικό πλάνο αναφορικά με τον τρόπο ανακοίνωσης του θανάτου της Βασίλισσας καθώς και τον τρόπο διαδοχής της στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, επονομαζόμενο και ως η «Γέφυρα». Βάσει του σχεδίου αυτού, θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον 12 μέρες από την ανακοίνωση του θανάτου της Ελισάβετ Β’ μέχρι και την ταφή της.

 

Εκτιμάται πως για δυο εβδομάδες η βρετανική οικονομία θα βρίσκεται σε παύση και αντιμέτωπη με μεγάλη ύφεση κυρίως της μεταβατικής περιόδου από τον έναν μονάρχη στον άλλον αλλά και του κόστους της κηδείας της Ελισάβετ, το οποίο εκτιμάται πως θα είναι 1.2 δισ. με 6 δισ. Λίρες.

 

Το BBC θα είναι εκείνο που θα μεταδώσει τον θάνατο της Ελισάβετ. Θα ακυρώσει όλες τις ψυχαγωγικές κωμικές σειρές και όλα τα κανάλια του θα συντονιστούν στην πρώτη συχνότητα για να αναμεταδώσουν την είδηση.  

 

Με την ανακοίνωση του θανάτου της Ελισάβετ, θα δημιουργηθεί ένα συμβούλιο διαδοχής ώστε να ετοιμάσει την μεταβατική περίοδο από τον ένα μονάρχη στον άλλον.

 

Ο Κάρολος, εφόσον δεν αποφασίσει να παραχωρήσει τη σειρά του στη διαδοχή του στον γιο του Ουίλιαμ, θα γίνει μονάρχης με τον θάνατο της μητέρας του και θα πρέπει να ανακοινωθεί το όνομα που θα λάβει κατά την διάρκεια της μοναρχίας του, ενώ αυτόματα θα αλλάξουν και οι στίχοι στον εθνικό ύμνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 Παράλληλα, θα αρχίσει να τυπώνεται νέο νόμισμα με το πρόσωπο του νέου μονάρχη, μια διαδικασία η οποία θα πάρει χρόνια ώστε να αντικατασταθούν πλήρως τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα που εικονίζουν την Ελισάβετ. Το ίδιο θα ισχύσει και με τα γραμματόσημα, ενώ πιστεύεται πως πορτρέτα του Καρόλου έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζονται.

 

Η σορός της Ελισάβετ θα τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα για τουλάχιστον 12 μέρες, και στην κηδεία της αναμένεται να δώσουν το παρόν ηγέτες από όλον τον κόσμο. Την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος του Κατέμπουρι στο Αβαείο του Γουεστμίντερ. Μεγάλο ερώτημα αποτελεί το σημείο ταφής της Ελισάβετ.

 

Καμία έκπληξη ούτε και στον θάνατο για την μονάρχη μιας και πριν ακόμα συμβεί το μοιραίο ξέρει τι θα ακολουθήσει…

 

Η λίστα των Times με τις χειρότερες ταινίες του 2016… δεν μπορούμε να πούμε ότι μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους..

Το Facebook σε ρόλο Αστυνόμου Σαΐνη με την βοήθειά σου! Νέα εφαρμογή για…

Διαβαστε επισης

loading...