HomeNEWSΣας μαυρίζουν τα κομμένα μήλα; Σας έχουμε τη λύση!

Σας μαυρίζουν τα κομμένα μήλα; Σας έχουμε τη λύση!

Αφήστε τα κομμένα μήλα σας να μουλιάσουν σε ένα μπολ με κρύο νερό και χυμό λεμονιού. Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού ανά 1 φλιτζάνι νερό. Το κιτρικό οξύ που περιέχεται στο λεμόνι βοηθά στην πρόληψη της οξείδωσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χυμό ανανά , χυμό lime ή μια μείξη χυμού λεμονιού με ανανά . Χρησιμοποιήστε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού για κάθε φλιτζάνι χυμό ανανά.Πολλοί, βέβαια, είναι και αυτοί που τα αφήνουν να μουλιάσουν σε απλό ανθρακούχο νερό. Βάλτε τα στο ψυγείο και θα διατηρηθούν μέχρι να τα σερβίρετε στους καλεσμένους σας.

 

 

Πως θα ήταν αν ο Superman είχε μια κάμερα πάνω του; (Video)

 

 

Αν θέλετε να τα διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (π.χ μια εβδομάδα), μετά το μούλιασμα, στραγγίστε τα από τα περιττά υγρά και αποθηκεύστε τα σε μια τσάντα Ziploc στο ψυγείο. Η διάρκεια αποθήκευσης τους μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και το κατά πόσο είναι φρέσκα τα μήλα σας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει μοναδικά τη φύση… ιδού το αποτέλεσμα!

 

Τα 25 μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο! (Video)

Διαβαστε επισης

loading...