HomeNEWSΣκληρή γλώσσα από την Μπακογιάννη για τις δηλώσεις Ραχήλ

Σκληρή γλώσσα από την Μπακογιάννη για τις δηλώσεις Ραχήλ

Προσωπική επίθεση πρός τη Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε με δηλώσεις της η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την εξαγγελία της για τη δυνατότητα παροχής ρευστότητας μέσω νομίσματος που θα κοπεί από την Τράπεζα της Ελλάδας. Η κριτική βέβαια περιλάμβανε χαρακτηρισμούς όπως “η άλλη” και “κοριτσάκι μου”, ενώ αφορούσε και τον ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του.

“360ο” εκτάκτως αύριο Σάββατο

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολίασε χαρακτηριστικά, ότι «δεν είναι δυνατόν το 2015 να βγαίνει «η άλλη και να λέει θα τυπώσει χρήμα. Δεν υπάρχει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ να της πει -κοριτσάκι μου δεν μπορεί να πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κάθε βλακεία;».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία είναι γεγονός. Έρχεται ο κ. Τσακαλώτος και λέει ότι θα φορολογήσουμε με 50%. Πρέπει να μας πει αναλυτικά τι εννοεί», ενώ σχετικά με το έργο της ΝΔ, είπε:

«Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα όρθια στο ευρώ. Έχουμε συμμάχους στην Ευρώπη για να προχωρήσουμε. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει με ένα «θα» χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Όλα αυτά είναι πολύ αόριστα».

Διαβάστε επίσης:

Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο το απόλυτο iPhone 6 

Οι καλύτεροι pranksters του Youtube!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...