HomeNEWSΣΟΚ! Έκανε σεξ με σκύλους και...

ΣΟΚ! Έκανε σεξ με σκύλους και…

Η Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ είναι από την Αυστραλία και όχι μόνο έκανε σεξ με σκύλο, αλλά κατέγραψε και με το κινητό τις καυτές σκηνές,  κίνηση που την έφερε αντιμέτωπη με το νόμο και έκανε το πρόσωπό της να τοποθετείται στο τραπέζι πολλών ΜΜΕ διεθνώς, μέσω του Διαδικτύου.

Κι άλλη αυτοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο! Αυτοπυρπολήθηκε 66χρονος στην Πάτρα!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια έρευνας από αστυνομικούς που ήθελαν να ελέγξουν πιθανές επαφές που είχε η 25χρονη με εμπόρους ναρκωτικών. Στα πλαίσια της έρευνας έψαξαν το κινητό της κοπέλας, ωστόσο, έπαθαν σοκ όταν αντί για ενοχοποιητικά στοιχεία που σχετίζονταν με παράνομες ουσίες, βρήκαν τρία βίντεο στα οποία η Ντρίσκολ απεικονιζόταν να κάνει σεξ με έναν σκύλο! Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ την Πέμπτη εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Κουίνσλαντ.Πάντως, σύμφωνα με γείτονες της 25χρονης, στο σπίτι της φιλοξενεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα πιτ μπουλ.

 

Αξίζει να επισημάνουμε ότι  η κοπέλα αναμένεται να επιστρέψει στις δικαστικές αίθουσες τον Δεκέμβριο, όταν και θα δικαστεί για κτηνοβασία, για εμπορία ναρκωτικών και κατοχή επικίνδυνων ουσιών

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο χωροχρόνος διαταράσσεται στο τηλεοπτικό «12 Monkeys»

Η Brit Marling στο πρώτο trailer του «Babylon»

Διαβαστε επισης

loading...