HomeNEWSΣοκ-Θανατηφόρο τροχαίο για την θεία του Γιώργου Τσαλίκη, σοβαρός τραυματισμός για την...

Σοκ-Θανατηφόρο τροχαίο για την θεία του Γιώργου Τσαλίκη, σοβαρός τραυματισμός για την μητέρα του (Εικόνες)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της θείας του Γιώργου Τσαλίκη, σε τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση του παλιού δρόμου Στυλίδας – Καραβόμυλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από την μετωπική σύγκρουση 2 οχημάτων, νεκρή είναι η θεία του δημοφιλούς τραγουδιστή, ενώ ελαφρώς τραυματισμένη είναι η μητέρα του. 

Με βάση το lamiareport, η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή, οδηγούσε το Citroen C3, ενώ  στη θέση του συνοδηγού καθόταν η ξαδέλφη της. 

Ένα μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό.

Η 65χρονη οδηγός του Citroen παραβίασε το STOP, το RAV 4 εμβόλισε ακριβώς την πόρτα της συνοδηγού από το Citroen με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η θεία του τραγουδιστή, ηλικίας περίπου 60 ετών, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η μητέρα του, η οποία όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, είναι αναγκαία η τοποθέτηση φαναριών στο σημείο αυτό, ενώ αποτελεί έγκλημα ο τρόπος τοποθέτησης του Stop στην παλαιά εθνική οδό.

 

Διαβαστε επισης

loading...