HomeNEWSΤο σοβαρό ατύχημα που έκανε τον Δάκη να διακόψει το τραγούδι για...

Το σοβαρό ατύχημα που έκανε τον Δάκη να διακόψει το τραγούδι για αρκετό καιρό…

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης, εξομολογήθηκε ότι η αιτία της διακοπής των εμφανίσεών του από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο τραγουδούσε, ήταν ένα σοβαρό ατύχημα που τον άφησε κατάκοιτο.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο εξερχόμενος από το κέντρο «Αθηναία», έπεσε και έσπασε τον μηρό του δεξιού ποδιού του. Μάλιστα όπως ανέφερε  στην εκπομπή «Με το καλημέρα», μόλις τώρα ξεκίνησε να περπατάει με την βοήθεια μπαστουνιού.  Για να βελτιωθεί η κατάστασή του, χρειάστηκαν πολλές φυσικοθεραπείες,

«Βγήκα έξω ένα βράδυ και έβρεχε. Ξέρω πως η οδός Πλουτάρχου γλιστράει. Κατέβηκα λοιπόν με προσοχή για να μην πέσω κάτω. Όταν έφτασα όμως στο αμάξι μου, έπρεπε να πάω από τη μεριά του πεζοδρομίου για να μπω. Έκανα λοιπόν δύο βήματα και στο τρίτο, γλίστρησα και έπεσα κάτω. Ενώ ξέρω ότι γλιστράει αυτό το κίτρινο –το καταραμένο- πλακάκι που έχουν βάλει, με το που πατάω με προσοχή, ήταν λες και κάποιος με έσπρωξε και έπεσα» ανέφερε ο Δάκης.

«Τώρα ευτυχώς πηγαίνω καλύτερα. Εντάξει περαστικά είναι όλα….Δεν βλέπω την ώρα να βγω να ξανατραγουδήσω», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Αγαπημένες ατάκες των 00s που θα μείνουν αξέχαστες…

 

Διαβαστε επισης

loading...