HomeNEWSΤα features του νέου Galaxy Note 6.. Μια δόση παλιού και μια...

Τα features του νέου Galaxy Note 6.. Μια δόση παλιού και μια νότα νέου..

Για όλους εκεί έξω τους non iPhone lovers, αλλά αυτούς που προτιμούν το αντίπαλο δέος, έρχεται το νέο Samsung Galaxy Note 6 με νέα χαρακτηριστικά, κάποια γνώριμα και κάποια πρωτοποριακά!

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sammobile η νέα συσκευή θα ακολουθήσει τα βήματα του Galaxy S7 καθιστώντας το αδιάβροχο ως ένα βαθμό, αλλά και ανθεκτικό και στην σκόνη. Για να είμαστε πιο σαφής η πιστοποίηση  IP68 που θα το συνοδεύει, θα εξασφαλίζει ότι η συσκευή δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμη και αν βυθιστεί σε νερό βάθους μισού μέτρου.

 

Αυτό όμως δεν είναι το φουτουριστικό της υπόθεσης, αυτό που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, είναι ότι η νέα συσκευή θα διαθέτει και αναγνώριση ίριδας του ματιού, κάτι που ακόμα τελειοποιείται σε κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που έχει η εταιρεία στην Ινδία.

 

Βάση του ίδιου δημοσιεύματος  το Note 6 θα διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών και μνήμη RAM μεγέθους 6GB ενώ η συσκευή θα χρησιμοποιεί τη μελλοντική έκδοση Android N του λειτουργικού συστήματος της Google. Η κάμερά της θα έχει ανάλυση 12 Megapixel, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στις επιλογές των 64 ή 128GB.

 

Καθόλου άσχημο χτύπημα στην Apple δεν νομίζετε;

 

Πηγή

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για το Victor-Victoria – Τελευταίες παραστάσεις!

Διαβαστε επισης

loading...