HomeNEWSΤελευταία Πραξη-τέλους… Hot Hot side story: Μια ιστορία γεύσης από πλευράς...

Τελευταία Πραξη-τέλους… Hot Hot side story: Μια ιστορία γεύσης από πλευράς burger!

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος… Βασικά όχι. Δεν είναι το τέλος είναι μόνο η αρχή… Η αρχή ενός θεσμού, που ελπίζουμε μετά την τρομερή απήχηση που είχε, να καθιερωθεί.

 

Το πρώτο Septemburger στέφθηκε με επιτυχία θα μπορούσαμε να πούμε. Απόδειξη; Η δική σας προτίμηση, η δική σας διάθεση και πάνω από όλα η δική σας εμπιστοσύνη.

 

Ένα το σίγουρο. Ο Σεπτέμβριος άλλαξε για τα καλά.. έγινε κάπως πιο Hot Hot παρά το τέλος του καλοκαιριού . Έγινε πιο νόστιμος και πιο διασκεδαστικός χάρη στο πιο γευστικό φεστιβάλ..

 

Ένα back to base closing party στην Πραξιτέλους. Ένα επικό φινάλε μιας διαδρομής με πολλές στάσεις, πολύ κόσμο, πολύ διασκέδαση, πολλά δώρα και πάνω από όλα πολλά γευστικά burger. Στην παρέα μας απόψε, οι Jitterbugs, ο Άκης Παναγιωτίδης και guest από τους Music Box. Για τελευταία φορά τα selfie booths κάνουν την διαφορά για εσάς και την παρέα σας, και ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα το βράδυ, θα γίνει και η μεγάλη κλήρωση για τα δώρα του πρώτου Septemburger στην ιστορία του Athens by night!

 

 

Άλλοι το προτίμησαν hot hot, έγιναν καλοί και κακοί για αυτό.. άλλοι προτίμησαν τις hot hot, μονομάχησαν για αυτές, σφύριξαν για αυτές, έφτασαν μέχρι και Σαντορίνη για να καταλήξουν στην ίδια hot hot ιστορία.

 

Ραντεβού του χρόνου για περισσότερες Hot hot επιλογές!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο hothot.gr

 

Φάκελος burger… Πως από trend έγινε Must have; Και κάπου εδώ έρχονται τα Hot Hot..

Glamorous πρεμιέρα απόψε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο με λαμπερούς καλεσμένους από Αμερική!

Διαβαστε επισης

loading...