HomeNEWSΤέσσερις Έλληνες στην λίστα του Forbes 30 under 30!

Τέσσερις Έλληνες στην λίστα του Forbes 30 under 30!

Μπορεί αυτή η κατηγορία να είναι σχετικά πρόσφατη, μιας και δημοσιοποιείται για δεύτερη μόλις χρονιά, κατάφεραν όμως Έλληνες να μπουν στην λίστα με τα 300 ονόματα παγκοσμίως που διακρίθηκαν για την δράση, το έργο αλλά και την καριέρα τους στην Ευρώπη σε 10 ξεχωριστές κατηγορίες όπως οικονομία, τεχνολογία, ψυχαγωγία, κοινωνική επιχειρηματικότητα κλπ.

 

Οι «πατριώτες» μας μαζεύτηκαν στην κατηγορία της επιχειρηματικότητας μιας και οι τρεις εξ αυτών είναι οι συνιδρυτές της Ethelon, μιας πλατφόρμας η οποία προσπαθεί να προωθήσει εθελοντικές ευκαιρίες για όποιον το θέλει καθώς και να αναπτύξει συνεργασία μεταξύ εθελοντών, ΜΚΟ και εταιρικού κόσμου.

 

Και τα ονόματα αυτών… Κώστας Μηλιαρέσης, Άρης Κωνσταντινίδης και Χρήστος Παναγιώτου.

 

Στην ίδια λίστα διακρίθηκε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης, ο οποίος βραβεύθηκε στην κατηγορία «Policy» για την πολυετή προσφορά του σχετικά με το ρόλο που πρέπει να έχουν οι νέοι στην πολιτική.

 

Η τελετή ανακοίνωσης διοργανώθηκε στο Λονδίνο εχτές 16 Ιανουαρίου και αν τα ονόματα που σας αναφέραμε μπορεί να μην σας είναι γνωστά, μερικά από τα ακόλουθα μπορεί να σας είναι μιας και άλλοι νικητές της φετινής λίστας 30 under 30 ήταν o 27χρονος ποδοσφαιριστής της Real Madrid Gareth Bale και η 20χρονη ηθοποιός Sophie Turner του Game of Thrones.

 

Άγνωστες φωτογραφίες από τα “Φιλαράκια” δείτε την Jennifer Aniston σαν καραγκούνα!!

Φάκελος προφύλαξη… Τα χρησιμοποιείτε, ξέρετε πως φτιάχνονται όμως;

Διαβαστε επισης

loading...