HomeNEWSΘα μπορούσες να κοιμηθείς ανάμεσα σε καρχαρίες; Ή θα ήταν ο απόλυτος...

Θα μπορούσες να κοιμηθείς ανάμεσα σε καρχαρίες; Ή θα ήταν ο απόλυτος εφιάλτης σου;

Αν αυτό είναι το…. Όνειρό σας, μπορείτε να πεταχτείτε μέχρι το Παρίσι και συγκεκριμένα στο Aquarium του. Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να κοιμηθείτε 10 μέτρα κάτω από το νερό όπου θα σας περιτριγυρίζουν πάνω από 30 καρχαρίες.

 

Οι «τυχεροί» θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού της Aibnb, και οι μέρες που θα γίνει το «event» θα είναι από 11 έως 13 Απριλίου. Και θα μας πείτε ποιος ο λόγος; Απλά η ίδια η διεύθυνση του ενυδρείου προσπαθεί να μάθει ο κόσμος περισσότερα για τους καρχαρίες μιας και κατά την γνώμη τους,  θεωρούνται ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώα στον κόσμο. Για αυτό και έφτιαξαν ένα «δωμάτιο» μέσα στο ίδιο το ενυδρείο όπου πέρα από τον αναπαυτικό τους ύπνο, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τον θαλάσσιο βιολόγο του κέντρου πληροφορίες για τα ίδια τα ζώα, καθώς και να έχουν απίστευτες φωτογραφίες από επαγγελματία φωτογράφο.

Ο  διευθύνων σύμβουλος του Aquarium δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είμαστε το πρώτο ενυδρείο στον κόσμο που θα προσφέρει αυτή την ευκαιρία στους ανθρώπους, να είναι κάτι περισσότερο από απλοί επισκέπτες, απολαμβάνοντας μια τέτοια καθηλωτική εμπειρία. Οι καρχαρίες είναι απαραίτητοι για την υγεία του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Αν εξαφανίζονταν, θα ήταν μια σημαντική απειλή για το οικοσύστημα των ωκεανών».

 

thalassa4

πηγή

Οι αντιήρωες της DC έρχονται στο νέο trailer του «Suicide Squad»

Ο πεντάλογος της σωστής αντρικής περιποίησης για ακαταμάχητη εμφάνιση.. 

Διαβαστε επισης

loading...