HomeNEWSΘαυμαστές και showbiz σε ένα ιδιότυπο λαϊκό προσκύνημα για τον Παντελή Παντελίδη...

Θαυμαστές και showbiz σε ένα ιδιότυπο λαϊκό προσκύνημα για τον Παντελή Παντελίδη

Η τελευταία πράξη του δράματος με τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη γράφεται σήμερα στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης. 

Από το πρωί πλήθος κόσμου έστησε ένα ιδιότυπο λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, που βρίσκεται λίγα μέτρα πάνω από το πατρικό σπίτι του Παντελή στη Νέα Ιωνία. Φίλοι, θαυμαστές και επώνυμοι της showbiz συνωθούνται με γνήσια συγκίνηση για να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του και να αποχαιρετήσουν τον νεαρό τραγουδιστή που έχασε άδικα τη ζωή του προχθές σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που έφτασε στην εκκλησία η ορχήστρα του Παντελή, παίζοντας ένα από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια: το “είχα κάποτε μια αγάπη”.

Μετά την νεκρώσιμο ακολουθία και την ταφή που θα γίνει στις 2 το μεσημέρι φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή θα βρεθούν στις 7 το απόγευμα στο σημείο του δυστυχήματος για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στο μεταξύ, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος. Στην πρώτη της κατάθεση, η μία από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο τζιπ, η 21χρονη που τραυματίστηκε και πιο ελαφρά, είπε ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Εκτιμάται, πάντως, ότι το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τότε το όχημα θα είχε βρεθεί κάτω από τη γέφυρα στην οποία εκινείτο, καθώς τα κάγκελα δεν θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν.

Διαβαστε επισης

loading...