Τι συνέβη με τον Μπατίστα στο «Survival Secret»;

Τι συνέβη με τον Μπατίστα στο «Survival Secret»;

Τέλος στη μικρή περιπέτεια της υγείας του Ντανιέλ Μπατίστα, έβαλε το αποτέλεσμα της στεφανιογραφίας στην οποία υποβλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών του Ρίου.

Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ηλεία, ως παίχτης στο ριάλιτι επιβίωσης «Survival Secret» που διεξάγεται στην περιοχή της Κουρούτας και μεταδίδεται από την τηλεόραση του «Ε».

 

Χαμός στα Καλλιστεία Κύπρου με απάντηση διαγωνιζόμενης!

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, με ασθενοφόρο της παραγωγής – με πόνο στο στήθος και τάση για εμετό. Μετά την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ιατρικού και εργαστηριακού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του στην Καρδιολογική Κλινική, για παρακολούθηση και περαιτέρω έλεγχο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, επέβαλαν την υποβολή του σε Στεφανιογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι στεφανιαίες αρτηρίες έχουν στενώσεις ή αποφράξεις. Κάτι που τελικά δεν συνέβαινε, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ρίου όπου διακομίσθηκε χθες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Έτσι, δεν χρειάστηκε να επιστρέψει και για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Δες το βίντεο!