HomeNEWSΤΩΡΑ η τρίτη και πιο κρίσιμη ψηφοφορία - Εκλογή προέδρου της δημοκρατίας...

ΤΩΡΑ η τρίτη και πιο κρίσιμη ψηφοφορία – Εκλογή προέδρου της δημοκρατίας ή εθνικές εκλογές εδώ και τώρα;

Σε 15 περίπου ώρες θα λάβει τέλος η πολιτική αναταραχή των τελευταίων ημερών είτε με την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας είτε με την διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

Η τρίτη και πιο κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει αύριο στις 12:00. Tο κυβερνητικό επιτελείο, αναζητά τους 12 βουλευτές για να συμπληρωθεί ο «μαγικός» αριθμός των 180 ψήφων με σκοπό να εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη ψηφοφορία συγκεντρώθηκαν 160 θετικές ψήφοι και στη δεύτερη 168.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε:

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές. Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και αυτό είναι το δικό μου χρέος. Όσοι ψηφίσουν “παρών” θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η ιστορία. Άρνηση εκλογής σημαίνει πολιτικός εκβιασμός. Όσοι δεν ψηφίσουν συντάσσονται με τους Τσίπρα – Καμμένο».

Όσον αφορά τη στάση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είπε πως ο αριθμός των 180 πρέπει να συμπληρωθεί χωρίς τις ψήφους τους που ως τώρα αθροίζονται με του ΣΥΡΙΖΑ κατά της υποψηφιότητας Σταύρου Δήμα: «Ας ψηφίσουν λοιπόν όλοι Σταύρο Δήμα, ώστε να τους βάλουμε, τη Χρυσή Αυγή, στο περιθώριο ό,τι κι αν κάνουν. Φτύσαμε αίμα τα τελευταία χρόνια για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια. Εγώ ξέρω πολύ καλά τους θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν ανόητα “νταηλίκια” και επικίνδυνοι σχεδιασμοί, που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με όλους τους εταίρους μας. Όσοι αυτά επιδιώκουν, είτε είναι ανόητοι, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα».

Διαβάστε επίσης:

 

Συγκλονίζει επιβάτης του Norman Atlantic: «Μας ενημέρωσαν ότι σε μια ώρα θα έρθει ρυμουλκό να μας ρυμουλκήσει αλλά δεν ξέρω αν αντέξουμε εμείς μια ώρα…»

 

Τι πραγματικά κάνουν οι κοπέλες όταν μαλώνουν με τα αγόρια τους!

 

Διαβαστε επισης

loading...