HomeNEWSΤώρα που ξεκίνησαν οι ζέστες.. άκου το σώμα σου προσεκτικά, διψάει ή...

Τώρα που ξεκίνησαν οι ζέστες.. άκου το σώμα σου προσεκτικά, διψάει ή όχι;

Και όμως υπάρχουν σημάδια που σου δίνει απλόχερα το σώμα σου προκειμένου να σου πει να αυξήσεις τα ποτήρια νερού που πίνεις κάθε μέρα.Κανένας χυμός ή αναψυκτικό ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πηγή ζωής, όσο και αν θέλουν να σας κάνουν να το πιστέψετε αυτό. 

 

 

Ποια είναι τα σημάδια όμως που σας δείχνει το σώμα σας;  

Μήπως νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι και νυσταγμένοι; Κλασσικό σημάδι έλλειψης νερού. Για αυτή την ατονία ευθύνεται η δίψα όσο περίεργο και αν σας φαίνεται.   Πονάνε τα κόκκαλά σας και όλο σας το σώμα; Δεν φταίνε ούτε τα γηρατειά ούτε και η αλλαγή καιρού.Οι αρθρώσεις σας με αυτό τον τρόπο σας ζητάνε νερό αλλά μάλλον τις αγνοείτε με αποτέλεσμα να πονάτε παντού ειδικά τις πρωινές ώρες όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι.    

Σας τσούζουν ίσως τα μάτια σας; Δεν ευθύνεται η έλλειψη ύπνου μόνο, ούτε οι ώρες που περάσατε μπροστά στον υπολογιστή.Ο οργανισμός την ώρα που κοιμάται, εξαντλεί τα αποθέματα νερού στο σώμα.    Τέλος το πιο προφανές… Νιώθετε ξηροστομία; Αν το στόμα σας κολλάει, και τα χείλη σας είναι σκασμένα και ξεφλουδίζουν συχνά, ήρθε η ώρα να αυξήσετε τα ποτήρια σας νερού και να μειώσετε τα αλμυρά. 

Πηγή

Διαβαστε επισης

loading...