HomeNEWSΒενιζέλος για Γιάννα Αγγελοπούλου: "Μια πάμπλουτη χομπίστρια, λαθρέμπορος επιρροής"!

Βενιζέλος για Γιάννα Αγγελοπούλου: “Μια πάμπλουτη χομπίστρια, λαθρέμπορος επιρροής”!

Με αφορμή τις δηλώσεις υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ της τελευταίας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με κείμενό του της επιτέθηκε άγρια, χωρίς βεβαίως να την κατονομάζει! Και τι της έσουρε δεν περιγράφεται…!

 

Σε άρθρο του που φιλοξενείται στην εφημερίδα τα Νέα με τίτλο «ο εκτροχιασμός της συζήτησης» ο κ. Βενιζέλος αφού αναλύει με τον γνωστό του πληθωρικό τρόπο τις κυβερνητικές προσπάθειες καταλήγει σε μια παράγραφο που ουσιαστικά συμπυκνώνει το μήνυμα που θέλει να στείλει….

 

“Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτή τη στάση; Προφανώς κανένας. Πρόκειται για μια γνήσια «αντισυστημική» και «αντισυμβατική» προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων «λαθρεμπόρων επιρροής» που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004.”

 

Τι απαντά ο Ηλίας Βρεττός στις φήμες για την εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας Αραβανή;

 

Η αναφορά αυτή προφανώς δεν είναι μονοσήμαντη αλλά φωτογραφίζει κυρίως την κυρία Αγγελοπούλου η οποία σε συνέντευξή της την Κυριακή στην εφημερίδα Καθημερινή δήλωσε κατά του συστήματος και δεν απέκλεισε να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως φορέα του νέου.

 

Μάλιστα οι οι αναφορές αυτές δεν αποκλείεται να αφορούν και στον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο και τις τελευταίες του  τοποθετήσεις για το πολιτικό σύστημα.

 

Δείτε επίσης: Η 20χρονη που πάσχει από το σύνδρομο της “Ωραίας Κοιμωμένης”

 

“PEER GYNT, no man’s land” του Henrik Ibsen

Διαβαστε επισης

loading...