HomeNEWSΒρέθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή που εντοπίζει τα γεμάτα ATMs

Βρέθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή που εντοπίζει τα γεμάτα ATMs

Τις ουρές στα ATMs θα αποφεύγουμε από εδώ και μπρος, χάριν σε τρεις έμπειρους προγραμματιστές. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησαν μια ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία μας δίνει την πρώτη ύλη, όσον αφορά τις διευθύνσεις των μηχανημάτων κι έπειτα κάνουμε κλικ αν τυχόν δεν έχει ουρά. Τα ονόματα των προγραμματιστών είναι: Δημήτρης Χατζηελευθερίου, ο Χάρης Σπέντζας και ο Χρήστος Κρητικός.

 

Η εφαρμογή έχει τίτλο “Βρες το ΑΤΜ” και είναι κατάλληλη για συσκευές Android. Αναφέρεται αν το ΑΤΜ έχει 20ευρα ή 50ευρα. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αφήνουν το όνομά τους, ύστερα από κάθε αναφορά, προκειμένου να λειτουγργεί διαδραστικά η εφαρμογή. Επιπλέον, οι υπηρεσίες που παρέχει η ίδια είναι:

1. Υπολογισμός και εμφάνιση μεγέθους ουράς

2. Ακριβέστερος υπολογισμός της τοποθεσίας όπου βρίσκονται τα ATM

3. Εμφάνιση απόστασης από κάθε ATM

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή (δεν υπάρχει για Iphone) θα βρείτε μπροστά σας μια λίστα με ATMs. Η ταξινόμηση γίνεται με βάση την απόσταση. Οι κοντονότερες είναι στο πάνω μέρος. Για κάθε ATM ο χρήστης ενημερώνεται για το αν υπάρχουν 50άρικα ή 20άρικα, για την απόσταση, αλλά και για το που βρίσκεται ακριβώς το ATM. Για τη διεύθυνση και την απόσταση, το πώς συγκεντρώνεται η πληροφορία είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Το τηλέφωνο γνωρίζει τη θέση που βρίσκεστε και κάνει τους υπολογισμούς. Για το αν το ATM έχει ουρά, 20άρικα ή 50άρικα, η πληροφορία προέρχεται από εμάς τους ίδιους. Δηλαδή, θα μάθετε πόσοι έκαναν χρήση του κάθε ATM, και πότε (το να πήρε κάποιος 20άρικα πριν από 14 ώρες δεν έχει και μεγάλη αξία ως πληροφορία). Αν πάτε και εσείς στο ATM μπορείτε να γίνεται μέλος της παρέας. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι για το συγκεκριμένο ATM να απαντήσετε αν βρήκατε χρήματα (20άρικα, 50άρικα ή τίποτα) και αν έχει ουρά. Να λοιπόν που η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε και εσείς χρήση και φυσικά να είστε ειλικρινείς στις απαντήσεις που θα δώσετε. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΟΜΒΑ! Ο Τσίπρας “ξηλώνει” από την προεδρία της Βουλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

 

Στέφανος Μάνος: Νοιώθω ανακούφιση

Διαβαστε επισης

loading...