HomeNEWSΞαφνιάζει η δήλωση του Γιώργου Γεωργίου: "Ο Λαζόπουλος έχει δίκιο..."

Ξαφνιάζει η δήλωση του Γιώργου Γεωργίου: “Ο Λαζόπουλος έχει δίκιο…”

Η δημόσια τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ενδεχομένως να προσέβαλλε ή ακόμα και να εξόργισε αρκετούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και τους συγγενείς τους.. «Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές. Όσο και αν φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη»! Δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά τις πολλές αντιδράσεις που προκλήθηκαν και την αντίδραση από τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε με επιστολή του.

Παρά την δημόσια κατακραυγή, φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλες προσεγγίσεις του συγκεκριμένου ζητήματος που δεν καταλογίζουν μεγάλη ευθύνη στον κωμικό ηθοποιό. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Γεωργίου,ίσως να εξέπληξε αρκετό κόσμο καταθέτοντας την άποψή του:

 «Εγώ που τον Λαζόπουλο δεν τον πάω…». Έχω ένα παιδί εγώ που είναι ανάπηρο. Και θα μπορούσα, έχω το δικαίωμα να τα βάλω με τον Λαζόπουλο περισσότερο από τον καθένα. Και να του πω του Λαζόπουλου, «Τι λες ρε μαλ… το παιδί μου προσβάλλεις;» Όχι! Είχε δίκιο! Ποιος, ο Λαζόπουλος!»

Παιδιά ενός … κατώτερου Θεού κατακλύζουν την Αθήνα (εικόνες)

“Συγνώμη πρέπει να κλείσω. Μου τηλεφωνεί ο Πρωθυπουργός”

 

Διαβαστε επισης

loading...