HomeNEWS«Your face sounds familiar»: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα!

«Your face sounds familiar»: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα!

Το «Your Face Sounds Familiar» επέστρεψε δυναμικά σημειώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης.

 

Το 1ο Live του talent show ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό, ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις, φέρνοντας στις οθόνες μας για ακόμα μια φορά τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους stars της μουσικής βιομηχανίας!

 

Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε την ανανεωμένη κριτική επιτροπή στους τηλεθεατές, που αποτελείται από τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκο Μουτσινά και Σταμάτη Φασουλή.

 

Οι 10 νέοι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή και ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες, όπως, τη Britney Spears, τον James Brown, το Γιώργο Νταλάρα, τον Θέμη Αδαμαντίδη την Καίτη Γαρμπή και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

 

Η τηλεθέαση άγγιξε κορυφαία ποσοστά. Συγκεκριμένα κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε το 39,7% ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 προηγήθηκε με 42,2%. Τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης προήλθαν από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 54,4%.

Το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο του κοινού με 37,9%, στο κοινό 15-44 με 40,2% κερδίζοντας προβάδισμα 28,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι. Η μεγαλύτερη όμως διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με ποσοστό τηλεθέασης 52,4%, με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να εκτοξεύεται στις 39,1 μονάδες.

 

Η Αποστολία Ζώη έκανε ποδαρικό στις μιμήσεις στην πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» υποδυόμενη τη σέξι Catherine Zeta – Jones. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κρητικός μιμήθηκε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Josephine Wendel σε μια παιχνιδιάρικη ερμηνεία ως Britney Spears, ενθουσίασε το κοινό. Ακολούθησε ο Βαλάντης, ο οποίος ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η Ελένη Καρακάση βγήκε στη σκηνή ως Δέσποινα Στυλιανοπούλου, σε μια απολαυστική ερμηνεία. Ο Δήμος Μπέκε μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή ως James Brown, ενώ ο Όθωνας Μεταξάς στο δύσκολο ρόλο ως Γιώργος Νταλάρας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Η Βαλέρια Κουρούπη, μας τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία της Καίτης Γαρμπή «Θα μελαγχολήσω» και ξεσήκωσε το κοινό. Ο Σταμάτης Γαρδέλης σε μια απίστευτη μεταμφίεση υποδύθηκε το Λεωνίδα Μπαλάφα. Η Ματθίλδη Μαγγίρα ως Αλέκα Κανελλίδου, αποθεώθηκε από το κοινό και την κριτική επιτροπή.

 

 

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής και του 1ου live, Βαλάντης έδωσε τα χρήματα στις «Γυναίκες χωρίς σύνορα Ρόδου».

 

Ακόμα περισσότερες απίστευτες μεταμφιέσεις μας περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου στις 21:15 μόνο στον ΑΝΤ1! Μη το χάσετε!!

 

 

 

 

 

 

 

Τι σχέση έχει ο Joker με τον Άμλετ σύμφωνα με τον Jared Leto;

Εικόνες του σύγχρονου κόσμου στην «ωμή» εκδοχή τους… Σου αρέσουν;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...