Ακόμη και τώρα που ετοιμάζει ένα νέο επαγγελματικό βήμα με έναν κορυφαίο σεφ τον Μισέλ Ρου στο γαλλικό μπιστρό που θα ανοίξει στη χώρα μας,
ο Άκης δεν δίνει καμία σημασία στις δημόσιες σχέσεις.! «Δεν συμφωνώ. Το εστιατόριο δεν είναι κάτι που θα προβάλλει εμένα, αλλά το γκουρμέ πιάτο. Ο κόσμος δεν πρέπει να μάθει εμένα αλλά την κουζίνα γενικότερα. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί πως το γκουρμέ πιάτο είναι το ποιοτικό πάτο. Όχι ένα πιάτο με ένα κομμάτι κρέας και δύο σταγόνες σάλτσα, όπως έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους. Δουλεύω για να μάθει ο κόσμος τι είναι φαγητό και να μάθει να το αναζητά. Να μάθει επιτέλους γαστρονομική παιδεία κάθε άνθρωπος»