Πώς κατάλαβε ο Έκτορας Μποτρίνι ότι η μαγειρική είναι στο αίμα του;
Τόσο την πείραξε ο χωρισμός της; Η Ευαγγελία Αραβανή θα κάνει επέμβαση!
Σε συνέντευξή του, ο γνωστός μάγειρας υποστήριξε: «Σπούδασα τουριστικά και στη συνέχεια πήγα να κάνω την πρακτική μου στο Μόντε Κάρλο. Εκεί, όμως, αποφάσισα πως θέλω να γίνω μάγειρας. Η γιαγιά μου είχε εστιατόριο στην Ιταλία και ο πατέρας μου είναι μάγειρας. Έχω μεγαλώσει μέσα σε μια κουζίνα κι έτσι θεωρώ πως είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον». Θυμάται την πρώτη συνταγή που έφτιαξε: «Ήμουν 5 χρόνων όταν έκλεψα ένα ψάρι από το ψυγείο της μαμάς μου –είχε καλεσμένους εκείνο το βράδυ–, το έβαλα σε ένα σκουριασμένο τηγάνι με λαχανικά, έριξα οινόπνευμα και έβαλα φωτιά. Η προσπάθειά μου ήταν εντελώς αποτυχημένη και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί η επιθυμία μου να μαγειρεύω, όμως συνέχισα. Μόλις στα 11, έφτιαχνα φιλέτο με πιπέρι».
Διαβάστε επίσης:
Η ανασκόπηση της χρονιάς από τη Μαρία Μπεκατώρου!
Βρε, βρε το Γιωργάκη! Ο Λιάγκας αποκάλυψε on air ότι στο στρατό είχε μέσον!