Λάτρης των θαλασσινών είναι ο μεγάλος τροβαδούρος, Γιάννης Πάριος.
Και βέβαια, ως γνήσιος νησιώτης, γνωρίζει πολύ καλά από ψάρια, οπότε δεν τα τρώει όπου κι όπου. Όπως ακούσαμε όταν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει για θαλασσινά μεζεδάκια σε ταβέρνα που βρίσκεται έξω από την πόλη. Την ανακάλυψε πριν από χρόνια και από τότε έγινε φίλος με τον ιδιοκτήτη. Έτσι, είναι σίγουρος για την ποιότητα, αλλά και για την περιποίηση που του κάνουν.
πηγή:7 ΜΕΡΕΣ ΤV