Μια Queen Bee πετάει στο Κολωνάκι και αν πλησιάσετε σίγουρα θα σας τσιμπήσει

Μια Queen Bee πετάει στο Κολωνάκι και αν πλησιάσετε σίγουρα θα σας τσιμπήσει

 

Αν μία από τις αδυναμίες σας είναι το ψωμί, ετοιμαστείτε να “τσιμπηθείτε” από μια βασίλισσα διαφορετική από τις υπόλοιπες!

 

Στη συμβολή, λοιπόν, με την Πατριάρχου Ιωακείμ, εκεί όπου παλιά στεγαζόταν το ΠαΠλού η ομάδα του διπλανού Capanna δημιούργησε ένα all day αμερικάνικου στιλ bistro, όπου ο ακρογωνιαίος λίθος του είναι αδιαμφισβήτητα, ο γκουρμέ άρτος!

 

Ανοίγει από τις 8 το πρωί, τα πάντα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και (όσον αφορά τα αρτοποιήματα), τα υπογράφει ο Kamel Saci, Γάλλος boulanger που ζει και διαπρέπει στη Νέα Υόρκη. Τα ψωμιά του οποίου έχουν σερβιριστεί στα εστιατόρια των Gagnaire και Robuchon την περίοδο που συνεργάζονταν στο Λονδίνο με τους φούρνους Aubaine. Μαζί του ο Σταμάτης Μαρμαρινός που έχει δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο στο comfort food. 

 

Ανοίγει στις 8 το πρωί με καφέδες της νεοϋορκέζικης For Five, σερβίρει breakfast, brunch, αυγά κάθε είδους και προτίμησης, κρουασάν, cinnamon rolls, πίτες, ψωμιά επτάσπορα, με ντίνκελ, με προζύμι, όλα από βιολογικά άλευρα φυσικής ωρίμανσης και με νοστιμότατα βούτυρα από τη Νορμανδία.

 

Επιπλέον, διαθέτει γιαούρτια με θυμαρίσιο μέλι από Κύθηρα, χειροποίητες μαρμελάδες με ή χωρίς ζάχαρη, χυμούς από μηχάνημα ψυχρής έκθλιψης, τσάγια του ονείρου, ενώ τα σάντουιτς γεμίζουν με roast beef ή σολομό, ή κοτόπουλο ή είναι veggie, μεγάλη η έμφαση που δίνεται σε οτιδήποτε healthy, αυτό το κομμάτι μάλιστα το επιμελείται με πολλές προτάσεις η νεαρή διαιτολόγος Σαμπρίνα Χωραφά.

 

Ο Νεοϋορκέζος σεφ Sam Lamboglia ετοιμάζει σαλάτες και γενικά πιάτα ημέρας τα οποία συνδυάζει κανείς με κάποιο κρασί, ή ένα signature κοκτέιλ.

 

Τέλος, τον χώρο υπογράφουν αισθητικά  οι K-Studio και το μαγαζί μπορεί να καθίσει περί τα 30 άτομα.

 

 

queen-bee-2.jpg