Ο  θρύλος του skateboard, Nyjah Huston, υπογράφει τα νέα παπούτσια SB της Nike!

Ο  θρύλος του skateboard, Nyjah Huston, υπογράφει τα νέα παπούτσια SB της Nike!

Η Nike σε συνεργασία με το παιδί - θαύμα του skateboard, Nyjah Huston μάς συστήνουν τα νέα SB παπούτσια που εξισορροπούν τις ανάγκες των skateboarders ανάμεσα στο γρήγορο και στο αργό φρενάρισμα.

 

Ο Nujah Huston, που έχει αναδειχθεί πέντε φορές πρωταθλητής στο Street League, μάς εξηγεί γιατί αυτό το χαρακτηριστικό είναι τόσο σημαντικό και πώς στη διαδικασία σχεδιασμού του Nike SB ανακαλύφθηκε το βέλτιστο όριο ανάμεσα στο γρήγορο και στο αργό φρενάρισμα.  

 

 

sb_nike_4.jpeg

 

 

«Ήμουν περίπου 5 χρονών όταν ανέβηκα σε skateboard για πρώτη φορά. Από τότε, μέχρι σήμερα το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν το άμεσο φρενάρισμα και η διάρκεια ζωής του, γιατί μου αρέσει να κάνω μεγάλη χρήση των παπουτσιών του skateboard. Το μπροστινό μέρος πρέπει να είναι λεπτό και να αγκαλιάζει το πόδι για καλύτερη επαφή με αυτό αλλά και με το skateboard. Θέλεις να νιώθεις ότι παπούτσια σου, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να έχουν καλή επαφή με το skateboard και να διατηρούν τη δυνατότητα για γρήγορες στροφές.

 

 

sb_nike_1.jpg

 

Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν το άμεσο φρενάρισμα και η διάρκεια ζωής, γιατί μου αρέσει να κάνω μεγάλη χρήση των παπουτσιών του skateboard. Το μπροστινό μέρος έπρεπε να είναι λεπτό και να αγκαλιάζει το πόδι για καλύτερη επαφή με αυτό αλλά και με το skateboard. Θέλεις να νιώθεις ότι τα παπούτσια σου είναι 'φορεμένα' αλλά ταυτόχρονα έχουν καλή επαφή με το skateboard και διατηρούν τη δυνατότητα για γρήγορες στροφές. Κανείς δεν θέλει πια ένα άκαμπτο, χοντρό και φουσκωτό παπούτσι.»

 

Η καινοτομία του νέου SB Nike είναι η προσθήκη καουτσούκ για το επάνω μέρος, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό αλλά ταυτόχονα λεπτό, και άρα σε μόλις 1-2 μέρες παίρνει το σχήμα του ποδιού. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη στο νέο μοντέλο, γιατί παρόλο που είναι πολύ λεπτό έχει πολύ καλή απόδοση και μεγάλη αντοχή, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ άνετο.

 

Δείτε το film για το σχεδιασμό του νέου Nike SB Nyjah:

 

 

 

Κι ένα θεαματικό video με τα Nike SB Nyjah εν δράσει:

 

 

 

 

Απόκτησε τα νέα Nike SB Nyjah στο nike.com