Σήμερα στην Αθήνα (7/8/17)

Σήμερα στην Αθήνα (7/8/17)

Beach Party στον Άλιμο

 

Οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Red 96,3, Χρήστος Παπαδάς και Γιάννης Γιακουμάκης, παίζουν παλιές και νέες επιτυχίες με φόντο αυγουστιάτικη πανσέληνο στο Bolivar Beach Bar.
Πληροφορίες:  07/08  Ακτή του Ηλίου, Άλιμος,  Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 8,50 ευρώ

 

Mat pilates στο ΚΠΙΣΝ

 

Δράση που περιλαμβάνετεαι στο πρόγραμμα Αυγούστου του ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για παραλλαγή της βασικής μεθόδου pilates  πάνω σε στρώματα, με ειδικά όργανα γυμναστικής (δαχτυλίδια, λάστιχα, μπάλες) και είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, αρχάριους και προχωρημένους.

 

Πληροφορίες: 7/8/17, δωρεάν

 

 

Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

 

Πρόκειται για το ετήσιο σύνολο δράσεων του Υπουργείου Πολιτισμού.  Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία θα ανοίξουν στο κοινό για μια σειρά ιδιαίτερων εκδηλώσεων υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Οι δράσεις διαρκούν απο τις 5 έως τις 9 Αυγούστου, και κορυφώνονται την Δευτέρα 7 Αυγούστου, που είναι και η νύχτα της πανσελήνου. Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις, θέατρο σκιών ενώ άλλοι 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

 

Στον κήπο του Νομισματικού μουσείου, στην Πανεπιστημίου, θα τραγουδήσει  το σχήμα της Ανδριάνας Μπάμπαλη,  Quarderinas Quartet.

 

Στο Μουσείο Ακρόπολης ο  Μανώλης Μητσιάς θα ερμηνεύσει  τραγούδια  μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, Κηλαηδόνης, Λεοντής, Μούτσης κ.ά.).

 

Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα τραγουδήσει η Ηρώ Σαΐα, με την παράσταση να ξεκινάει στις 21.30.

 
Πληροφορίες: Δωρεάν είσοδος

 

 

Συναυλία στο ΚΠΙΣΝ

 

Η αρπίστα Μαρία-Χριστίνα Harper μαζί με το σχήμα MC & The 7 Pedals, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από το νέο της δίσκο Gluten Free.

 

Πληροφορίες: ΚΠΙΣΝ, δωρεάν είσοδος, 21.00

 

Συναυλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

 

Η ορχήστρα, Underground Υouth Orchestra, παρουσιάζει διάφορα μουσικά έργα.  Μαζί με την ορχήστρα, η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου.

 

Πληροφορίες Χαρ. Τρικούπη 31, 21 0452 1598, Ώρα: 21:00