Ξεκίνησε με στόχο να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους, με γεύσεις, με μουσικές, τον έναν με τον άλλο.Από το 1997 , λειτουργεί με πενήντα περίπου γεύσεις ελληνικής κουζίνας, που ανανεώνονται συνέχεια.
-Μεζέδες στο φούρνο, στη σχάρα ή στο τηγάνι.
-Κρύα πιάτα και θαλασσινά.
-Γλυκά χειροποίητα
-Τσικουδιά κατευθείαν από παραγωγό της Κρήτης.
-Τσίπουρο (βάλαμε και εμείς το χεράκι μας).
-Οίνος προσεγμένος (μικροί παραγωγοί).
-Ρακόμελο και ψημένη με συνταγή, Αμοργού.
Τον χειμώνα υπάρχει ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή μεσημέρι.
Αρκετές βραδιές (φέτος κάθε Πέμπτη) γίνονται μουσικά δρώμενα και μουσικά αφιερώματα από
φίλους και ανήσυχους μουσικούς.